Tävling - vinn härliga priser!

Visste du att det finns ett stort antal ekoparker runtom i landet som passar perfekt för en utflykt i det klara höstvädret? Var med i vår tävling och tävla om fantastiska priser som passar perfekt när du ska ut i skog och mark.

 

Tävlingen är nu avslutad, se vinnarna längre ned.

Härliga höst - njut av omgivningarna

Det finns många härliga ekoparker som du kan njuta av runtom i Sverige, både i norr och söder. Upptäck trolsk natur, unikt naturliv och sup in alla färger och dofter som kommer med hösten. Varför inte planera in en spännande utflykt redan idag?

Sveaskog har samlat alla sina ekoparker i en interaktiv karta och där du även kan läsa mer och hitta unikt innehåll för varje park.

Vinnarna

Vi säger stort grattis till våra vinnare!

1:a pris, grillkit:

  • Elin Samuelsson
  • Anton Lundberg
  • Adina Hermansson

2:a pris, presentkort:

  • Alicia Larsson Beskow

3:e pris, titanspork:

  • Charlie Berglund

Vinsterna

Tre lyckliga vinnare får hem ett grillkit (värde 1108 kr), som innehåller följande:

Hoppfällbar grill
Ersätt engångsgrillen med Flatpack Grill & Firepit från UCO! En kompakt och enkel grillösning att ta med till stranden, campingen eller en härlig barbeque. 

Grillen är tillverkad av rostfritt stål, hållbart och enkelt att underhålla. Veckla ut grillen och placera gallret ovanpå - 30 sekunder senare är du redo att grilla! Grillen har en stabil bas för säker grillning och sidorna fungerar som vindskydd om det blåser mycket. Kan även användas som eldstad och lämnar inte några spår efter sig. 

Mealkit Camp-a-box
Komplett matlåda från Wildo som innehåller det du behöver och tar liten plats i ryggsäcken. Kitet innehåller en tallrik med lock, stor vikkåsa (600 ml), liten vikkåsa (250 ml), spork, skärbräda och kryddkar. Tillverkad av BPA-fri plast i Sverige.

Light My Fire SPORK titanium

Sporken som går att använda om och om igen! Spork Titanium från Light My Fire är det ultimata besticket att packa ned på äventyret. Besticket har en kombinerad sked, gaffel och kniv och är tillverkad i titan, ett extremt hållfast och lätt material som håller för alltid. Sporken är enkel att rengöra, tål diskmaskin och tar ingen extra plats i packningen.

Wildo Eldstål

Wildo® Fire Flash Pro Small är ett mycket effektivt eldstål som fungerar i alla lägen och under alla förhållanden. Blir eldstålet blött är det bara att torka av det och använda som vanligt. Fungerar bra både för att tända stormkök och lägereld. 

Andra pris:

Presentkort i Scoutshopen på 400 kr.

I Scoutshopen hittar du prylarna för det aktiva livet och de aktiva valen. Välkommen in bland sovsäckar, ryggsäckar, ficklampor, kåsor, märken, scoutkläder och mycket, mycket annat!

Prylar från Scoutshop

Tredje pris:

Light My Fire SPORK titanium (värde 235 kr)

Sporken som går att använda om och om igen!

Spork Titanium från Light My Fire är det ultimata besticket att packa ned på äventyret. Besticket har en kombinerad sked, gaffel och kniv och är tillverkad i titan, ett extremt hållfast och lätt material som håller för alltid. Sporken är enkel att rengöra, tål diskmaskin och tar ingen extra plats i packningen.

Observera att eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna presenteras via sociala medier och här på hemsidan i mitten av november.

I samarbete med

Sveaskog logga