Kurs

Ditt personliga ledarskap

Ditt personliga ledarskap är utbildningen för alla som är engagerade inom Scouterna och vill fokusera på sitt eget personliga ledarskap, oavsett tidigare erfarenheter. Du får kraft, glädje och inspiration att utforska dig själv och din roll som ledare och du blir därmed också bättre på att leda andra. Utbildningen passar alla ledare som känner sig redo för att ta beslut om sin personliga utveckling och har därför ingen åldersgräns eller erfarenhetskrav. Man startar från sitt eget nuläge och utgår från sina egna behov och önskemål.

Upplägg

Två kurshelger med ca 8 timmars peer-learning emellan

Datum och plats

Kurshelg 1: 9-10 oktober, Bobergsgården söder om Falkenberg Kurshelg 2: 20-21 november, Gullbrannagården söder om Halmstad

Utbildningens syfte

Ditt personliga ledarskap är kursen för dig som vill utveckla ditt eget ledarskap. Är du trygg och säker i din roll som ledare blir du också bättre på att leda andra. Utbildningen är för dig som vill utvecklas inom rörelsen oavsett om du är ny eller har varit med länge.

Kursen strävar efter att:

- Ge dig verktyg för att kunna utveckla dig själv som scoutledare. - Ge dig kompetens att kunna vidareutveckla dig själv, genom självkännedom och verktyg för att skapa egna mål.

Kontakta mig om du undrar något

Fakta

Arrangör

Västra regionala utbildningsgruppen

Datum

9 okt – 21 nov

Kostnad

Deltagaravgift 1200.00

Anmälan

Anmälan öppen 6 jul–25 sep 2021

Ansök här