Kurs

Utbildarhajken 2023

Varmt välkomna till Stockholmsregionens Utbildarhajk 2023! Tillfället för alla ideella utbildare inom Folkhögskolan och distriktens utbildningar att träffas, umgås och förhoppningsvis lära sig något nytt.

Temat för året är ”Engagemang”. Vad är det egentligen som får folk att ställa upp som ledare, utbildare m.m.? Och hur kan vi förstärka det engagemanget? Vi kommer att spendera förmiddagen tillsammans med Ida Texell, en av Scouternas två ordförande, som kommer att dela med sig av sina erfarenheter och leda en workshop tillsammans med Jenny Kärrholm.

Till eftermiddagen jobbar vi fortfarande på talarlistan, tanken är att använda samma format som tidigare år med kortare inlägg/workshops från intressanta scouter och ”scoutnära personer” som delar med sig av erfarenheter från scout- eller arbetslivet med anknytning till huvudtemat. Kom, lyssna, umgås och låt dig inspireras! Fler talar kommer att publiceras här under sommaren/början av hösten.

I år har vi valt att inte ha någon övernattning, vi fokuserar på programmet på lördagen. Utbildare från hela landet varmt välkomna!

Lägereldarna kallar – dags för hajk!

Hälsningar från vännerna i Regionala Utbildningsgruppen i Stockholm

När

9/9 kl 09.00 - 18.00

Var

Lägergården Edsvall, Rösjöns Naturreservat, Sollentuna

Vem

Utbildarhajken vänder sig till aktiva utbildare på Folkhögskolans scoutledarutbildningar och distriktens olika kurser. I mån av plats välkomnar vi förstås alla inom scoutrörelsen som är intresserade av programmet och/eller intresserade av att börja utbilda andra ledare! Deltagande på Utbildarhajken är kvalificerande för ”uppdatering” av ackreditering, på samma sätt som t.ex. Utbildardagarna.

Kostnad

Gratis

Utrustning

Kläder efter väder, matsaker, något att sitta på, näbbtång och tändare.

Kontakta mig om du undrar något

Fakta

Arrangör

Regionala utbildningsgruppen i Stockholm

Datum

9 sep 2023

Plats

Sollentuna, Sverige

Åldersgräns (min)

18

Kostnad

Kostnadsfritt 0 kr

Min antal deltagare

8

Max antal deltagare

30

Ansökan

Ansökan öppen 23 maj–4 sep 2023

Ansök här

För dig som är

Rover 19-25 år

Ledare och kår