Kurs

Utbildarhajken

Varmt välkomna till Stockholmsregionens Utbildarhajk 2022! Tillfället för alla ideella utbildare inom Folkhögskolan och distriktens utbildningar att träffas, umgås och förhoppningsvis lära sig något nytt.

Temat för året är ”Kris på kurs”. Ibland händer det som inte får hända och det kan ske även på utbildningar. En scout är alltid redo och genom denna helg hoppas vi som utbildare bli än mer redo. Hur blir vi det och på vilket sätt kan man förbereda sig innan samt vad gör man om något händer? Detta och mer hoppas vi kunna belysa under hajken.

Till den här hajken kommer vi som vanligt bjuda in ett antal intressanta scouter och ”scoutnära personer” som delar med sig av hur de i scout- och arbetslivet arbetar med kriser före, under och efter att de hänt. Kom, lyssna, umgås och låt dig inspireras!

Har du erfarenhet inom området som du vill dela med dig av eller känner någon som vi kan bjuda in som föreläsare tar vi tacksamt emot tips.

Det officiella programmet pågår lördag 24/9 kl 9.00-16.00, men för de som vill börjar vi redan på fredagskvällen! Vi finns på plats from kl 18.00 för fika, samvaro och kanske ett litet lägerbål. Indikera i din anmälan om du vill vara med på fredagskvällen. Utbildare från hela landet varmt välkomna!

Lägereldarna kallar – dags för hajk!

/ Vännerna i Regionala Utbildningsgruppen i Stockholm

När

23/9 kl 18.00 - 24/9 kl 16.00

Var

Björnönäs, Ingarö, smidigt med SL buss från Slussen

Vem

Utbildarhajken vänder sig till aktiva utbildare på Folkhögskolans scoutledarutbildningar och distriktens olika kurser. I mån av plats välkomnar vi förstås alla inom scoutrörelsen som är intresserade av programmet och/eller intresserade av att börja utbilda andra ledare! Deltagande på Utbildarhajken är kvalificerande för ”uppdatering” av ackreditering, på samma sätt som t.ex. Utbildardagarna.

Kostnad

Gratis

Utrustning?

Kläder efter väder, matsaker, sovsaker, badsaker, hygiensaker, något att sitta på, sångröst och eventuella andra instrument till lägerbålet och ett glatt humör.

Kontakta mig om du undrar något

Fakta

Arrangör

Regionala utbildningsgruppen i Stockholm

Datum

23–24 sep 2022

Åldersgräns (min)

18

Kostnad

Kostnadsfritt 0 kr

Min antal deltagare

8

Max antal deltagare

30

Anmälan

Anmälan öppen 13 jun–16 sep 2022

Ansök här

För dig som är

Rover 19-25 år

Ledare och kår