Kurs

Utbildarträff med brunch

[b]Välkommen till utbildarbrunch på Scouternas Hus i Göteborg![/b] Regionala utbildningsgruppen (RUG) bjuder in alla utbildningsintresserade till en träff. Vi äter brunch tillsammans och diskuterar kurserna som vi har framför oss, vi tittar på utbildningsbehovet och önskemål från er utbildare. Vi har bjudit in Linnea Hansson Henne som är vår samordnare och jobbar på Scouternas Folkhögskola.

Vem riktar detta sig till? Du som är aktiv utbildare och du som funderar på vad det innebär att bli utbildare i Scouternas folkhögskolas regi är hjärtligt välkommen!

Man behöver inte ha någon erfarenhet av att utbilda, vi tycker det är särskilt kul om du som är nyfiken på att utbilda kommer. Du få veta vad det innebär att vara utbildare och sen väljer du själv om du vill prova.

Vad finns på programmet? Tillsammans reflekterar vi över året som gått, vad som kunde gjorts bättre och vad som gick riktigt bra. Vi uppdateras i vad som som är aktuellt just nu på folkhögskolan och vi tittar framåt på kurserna under hösten-22 och våren-23. Möjlighet ges även till erfarenhetsutbyte.

Arrangemanget är kostnadsfritt.

Kontakta mig om du undrar något

Fakta

Arrangör

Västra regionala utbildningsgruppen

Datum

27 aug 2022

Åldersgräns (min)

16

Kostnad

Deltagaravgift 0 kr

Ansökan

Ansökan öppen 30 jul–20 aug 2022

Ansök här

För dig som är

Utmanare 15-18 år

Rover 19-25 år

Ledare och kår