Upptäckare upptäcker labyrinten och den uppblåstbara hinderbanan

Jamboree22s lägerdagis

Till lägis är funktionärers barn välkomna under tiden föräldrarna jobbar.

Åldrar

Barn som deltar på lägis ska vara äldre än 1 år, och ha varit inskolade på förskola/dagmamma minst en månad innan lägret.

Lägisprogrammet är anpassat för barn mellan 1 och 7 år, men äldre barn kan också delta.

Kostnad

Lägis ingår i kostnaden för funktionärsbarn - 750 kr.

Schema

Lägis har öppet 07:30-17:30 mellan 25 juli och 13 augusti.

En vanlig dag på lägis

Lägis öppnar

07:30

Lägis öppnar och miniscouterna är varmt välkomna till en ny äventyrsfylld dag på Jamboree22. Vi börjar dagen i lugnt tempo, kanske med att läsa en bok eller sjunga några sånger tillsammans.

Frukt & genomgång av dagen

09:00

Nu har det blivit dags för att äta en frukt och gå igenom hur dagen skall se ut. Under förmiddagen blir det pyssel, fri lek med kompisarna, bollspel etc.

Lunch

11:30

Nu har det blivit dags för lunch i funktionärsmatsalen. Vilken tur att vi får färdiglagad mat. Alla miniscouter är nu mätta och belåtna men innan de är redo för en eftermiddagens äventyr är det några som vill passa att vila.

De som inte ville vila får tillfälle att pyssla och leka.

Mellis

14:00

Dags för mellis, idag blev det en frukt. Imorgon kanske det blir en macka. Under eftermiddagen ska vi på äventyr! Denna gången gick vi ut i skogen och tittade vad som gömde sig där. Vi hittade massa spännande insekter och svampar!

Tack för idag

17:30

Efter en lång dag på lägis är miniscouterna trötta men glada. Nu ser de fram emot att ta en glass med sina föräldrar i solen, eller varför inte ett besök i jamboreeshoppen?