Om Jamboree22

Vad kommer faktiskt hända på Jamboree22?

På den här sidan samlar vi all praktisk information om Jamboree22, som till exempel transporttider, scheman, matutlämningstider och mycket mer!

 

 

Drömmen om en hållbar värld

Att komma till Jamboree22 är som att kliva in i en magisk värld. Du känner direkt att det här är en plats där du vill vara. Det sjuder av aktivitet, kreativitet och en positiv atmosfär. Du hör musik, samtal, diskussioner, skratt, många olika dialekter och språk. Överallt nynnas det på den officiella lägerlåten som är så peppig att den fastnar på hjärnan nästan direkt. Du är mitt i ett stort lägerområde där det finns nya saker att upptäcka och utforska överallt. Det är som att lägerområdet hela tiden utvecklar sig och växer med dig. Här händer det hela tiden saker som är både spännande, roliga, viktiga, tokiga, utmanande, mysiga, andliga och lärorika. Du kan själv välja om du behöver lugn och ro eller om du är sugen på äventyr. Varje ny dag erbjuder nya upplevelser och erfarenheter och för varje utmaning som du och din patrull genomför kan ni både se och känna att ni har gjort en liten bit av arbetet mot något större. Känslan av att vara en liten, men samtidigt viktig, del av något stort kommer att finnas kvar långt efter att lägret är slut. Under lägret har du fått nya vänner, stärkts i att du är betydelsefull, du har bidragit till att göra världen bättre och du kommer längta efter att få fortsätta! När du lämnar Jamboree22 åker du hem med en känsla av att ALLT är möjligt.

Välkommna till

Frågekväll med Jamboree22!

Tack till alla som varit med under våra frågekvällar!
Här finns en sammanställning av frågorna som kom under vår senaste frågekväll.

Vi ses på lägret och under vår frågemorgon varje dag kl. 9:00.

Vill du veta mer om de olika områdena på Jamboree22?

Vi arbetar med att berätta ännu mer om vad som händer på Jamboree22. Här nedanför kan du läsa det senaste om några av våra olika områden.

Praktisk information

Letar du information om transporter, slanor, tider eller annat som kan påverka er grupps deltagande på Jamboree22?

Program

Följ med oss in i drömvärlden som är Jamboree22 och utforska vad programmet kan innehålla!

Mat

Mat är en jätteviktig viktig del av alla scoutläger och något som Jamboree22 satsar mycket på.

Hubbar

Vad är en hubb och vad finns det att göra där egentligen? Ledtråd: Här kan du hitta skönt häng med andra i din åldersgrupp.

Sjukvård

Vad förväntas kårerna hantera på byn? Hur kommer sjukvården på Jamboree22 se ut? Vad ska en sjukvårdsväska innehålla?

Karta

Varje lägerområde är unikt! Här finner du vår preliminära lägerkarta!

Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta gärna oss nedan!