20170908 Upptäckarnas karneval. Glada deltagare framför scenen

Sponsorer & partners

Scouterna vill erbjuda en verksamhet för alla och försöker alltid minimera risken att ekonomiska förutsättningar är en begränsning för att delta.

Därför gör vi vårt yttersta för att hålla nere deltagaravgiften på våra jamboreer och välkomnar externt ekonomiskt stöd och andra former av samverkan för att minimera arrangemangets kostnader.

Våra huvudsponsorer

Jamboree22 blir femte gången en stor nationell eller internationell jamboree arrangeras i Kristianstads kommun, med start 2001 och framåt. Det starka och återkommande stöd som Scouterna fått ifrån Kristianstads kommun, Region Skåne och Sparbanken Skåne har skapat en ovärderlig grundtrygghet i vår förmåga att arrangera så här stora läger. Vi är väldigt glada över att våra huvudpartners ser och uppmärksammar de sociala och ekonomiska värden som jamboreerna tillför lokalsamhället och väljer att stötta verksamheten även den här gången.

Efter flytten från Rinkabyfältet till Norra Åsum är Kristianstads kommun även vår ”hyresvärd” och tillsammans har kommunen och Scouterna utvecklat lägerområdet till ett attraktivt evenemangsområde för stora utomhusevenemang.

Möjliggör drömmen för fler

Sponsra Jamboree22

Vill du eller ditt företag sponsra Jamboree22 och därmed vara en del av att möjliggöra drömmen om en hållbar värld för fler barn och unga?

Jobbar ni med livsmedel, toaletter, appar eller har ni utrymme i sponsringsbudgeten? Kontakta oss på jamboree@scouterna.se så tar vi ett första förutsättningslöst möte för att utforska våra samarbetsmöjligheter.

Kontakta oss

Sensus stöttar Jamboree22

Scouternas studieförbund, Sensus stöttar Jamboree22 på flera olika sätt. Sensus kommer bl.a. ha en hållbarhetsstuga på Jamboree22s boulevard där deltagare kommer kunna ge sin utrustning nytt liv. Sensus kommer även anordna flera workshops och seminarium i hållbarhetsstugan. Jamboree22 kommer rapportera viss verksamhet, t.ex. våra scenshower till Sensus.

Visste ni att direktanslutna scoutkårer kan rapportera sin jamboreevistelse till Sensus och få bidrag? Ta kontakt med er kontakt på Sensus för att få reda på mer, eller ta kontakt med en av följande kontakter:

För NSF-kårer, kontakta NBV: https://www.nbv.se/

För Equmenia-kårer, kontakta Bilda: https://www.bilda.nu/

NorrlandCecilia Bergkvist070-524 05 67cecilia.bergkvist@sensus.se
SvealandRoger Eriksson070-821 15 83roger.eriksson@senus.se
Stockholm-GotlandChristian Forssander076-696 34 58christian.forssander@sensus.se
Västra SverigeJulia Carlbäckr076-182 09 63julia.carlbacker@sensus.se
Östra GötalandLotta Bernberg070-247 55 74lotta.bernberg@sensus.se
Skåne-BlekingeHeléne Wilkens070-364 27 29helene.wilkens@sensus.se