Ett tryggt och säkert jamboree för alla!

Alla barn och unga har rätt till en trygg fritid, så även under Jamboree22!

Under jamboreen är det alla vuxnas ansvar att skapa en trygg och inkluderande miljö för alla barn och unga.

Trygga möten och belastningsregisterutdrag på Jamboree22

Deltagande grupper

Det är kårens ansvar att kontrollera att alla ledare och andra vuxna som åker med kåren till jamboreen har gjort Trygga möten samt uppvisat ett registerutdrag de senaste tre åren!

Alla som är över 15 år och har en ledarroll måste visa belastningsregisterutdrag och gå trygga möten.

Föräldrar som ej är medlemmar samt ledare i direktanslutna scoutkårer som ej har tillgång till Scoutnet kommer få inloggningsuppgifter till Trygga möten per mejl. Kolla gärna skräpposten.

Om du som ledare saknar tillgång till Scouternas lärplattform eller har problem med att logga in, hör av dig till webbkurs@scouterna.se så hjälper de dig att få tillgång till webbkursen Trygga Möten! 

Mer info om Trygga möten hittar du HÄR

Mer info om registerutdrag hittar du HÄR

Funktionärer

För lägerfunktionärer ansvarar respektive funktion på Jamboree22 för att kontrollera registerutdrag samt kursintyg för Trygga möten. Ifall funktionären har ett giltigt Trygga möten-intyg och registerutdrag registrerat i Scoutnet kommer detta godkännas.

För funktionärer som inte sedan tidigare är medlemmar i Scouterna och därmed inte har en inloggning till Trygga möten har inloggningsuppgifter till Trygga möten skickats till funktionärens mejladress, kolla gärna i skräpposten.

Om du som funktionär saknar tillgång till Scouternas lärplattform eller har problem med att logga in, hör av dig till webbkurs@scouterna.se så hjälper de dig att få tillgång till webbkursen Trygga Möten!