Scouternas nationella programgrupp söker nya medlemmar!

Om uppdraget  

Scouternas programgrupp jobbar för att det ska vara enklare och mer inspirerande att vara scoutledare och roligare att vara scout. Det görs genom att gruppen tar fram stöd och verktyg för scoutledare. Vad är på gång just nu i programgruppen?  

 

Utvärdera och förnya programmet 

Aktivitetspaket till exempel inför World scout Jamboree 

Metoder för att underlätta terminsplanering 

 

Vi är idag sju personer i gruppen och träffas två till tre gånger per termin. Mellan det genomför och producerar vi material och bedriver fortlöpande verksamhet tillsammans. Vi har även digitala avstämigar en gång i månaden.  

Att vara medlem i programgruppen är inte bara utmanande och utvecklande, det är också en rolig upplevelse tillsammans med en härlig grupp människor. Som medlem i programgruppen kommer du få massor av ny kunskap om Scouternas program samt erfarenhet av att arbeta i en nationell arbetsgrupp. Gruppen jobbar nära tillsammans med olika projekt och stöttar varandra för att föra arbetet framåt. Du får möjlighet att utmana dig själv samtidigt som dina erfarenheter är viktiga för gruppen och vårt gemensamma arbete. Du erbjuds också spännande internationella möjligheter inom ramen för Scouternas program, då vi 1-2 gånger per år erbjuds plats på internationella konferenser och möten.  

 

Vi söker dig som 

är pedagogiskt lagd 

gillar att genomföra material och metoder från idé till färdig produkt 

gillar att utvärdera metoder och verktyg. 

har varit eller är aktiv inom Scouterna och har koll på Scouternas program och hur det används.  

Gärna har erfarenhet av utmanar eller roverscouting 

Har förmåga att uttrycka dig bra i tal och skrift 

 

Välkommen med din intresseanmälan via Scouternas hemsida. Rekrytering och tillsättning sker fortlöpande. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta  

 

Kontakt

Anton Nilsson, anton.nilsson@scouterna.se, 072-0711122, eller 

Stina Karbing, stina.karbing@scouterna.se, 08-55506530 

 

 Du behöver inte bifoga CV, personligt brev eller bild i din ansökan.

Är det något för dig?

Sök tjänsten här