Vill du hjälpa Scouterna att växa? Sök jobbet som nystartskonsulent!

Nu söker vi en person som vill bli en del av vår medlemsutvecklingsavdelning och vara med och starta nya scoutverksamheter för att ge ännu fler barn och unga möjligheten att vara scouter. För det krävs både lokala kontakter och att skapa engagemang hos andra människor. Du kommer bland annat att ansvara för att

  • leta upp de vita fläckar där vi inte finns idag
  • skapa relationer med städer och kommuner
  • göra event och marknadsföringsaktiviteter
  • genomföra rekryteringskampanjer tillsammans med befintliga scoutkårer

Mycket av ditt arbete sker på resande fot och du kommer vara hemifrån flera dagar i veckan. Du kommer ha en tät kontakt med våra scoutdistrikt, dina kollegor och med din chef för både planering, dokumentation och uppföljning.

Och vem är du?

För att göra ett bra jobb hos oss och för att trivas i gänget tror vi att du är i början av din karriär. Kanske är du relativt nyutexaminerad, eller har arbetat ett par år inom relevant område. Vi tror annars att en lämplig bakgrund kan vara om du har:

  • Jobbat med försäljning och/eller service tidigare
  • Jobbat med projekt/projektledning
  • Någon form av pedagogisk bakgrund/erfarenhet
  • Kunskap om föreningsliv och civilsamhälle, allra helst från Scouterna så klart
  • B-körkort

Det är de hårda, lite mer formella kraven, men minst lika viktigt är vem du är. Vi letar efter dig som har en hög energinivå och tycker om att prata med nya människor. Din entusiasm smittar av sig! Du drivs av att jobba mot tydliga mål och löser självständigt problem som uppstår på vägen.


Om tjänsten

Tjänsten är en s.k. fri visstidsanställning på 2,5 år på heltid i enlighet med vårt kollektivavtal och med tillträde så snart som möjligt. 6 månaders provanställning tillämpas. Arbetsgivaren är Scouterna och placeringsort är Göteborg. Scouterna omfattas av kollektivavtal mellan Fremia och Unionen. Vi eftersträvar mångfald och ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter. 

Din ansökan

Vi tar endast emot din ansökan via vår webb och sista ansökningsdag är 31 maj. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansökan ska innehålla CV och personligt brev. Vi uppskattar att du döper dokumenten med för- och efternamn samt laddar upp dem i PDF-format. 

 

Har du frågor så är du välkommen att kontakta:

Måns Rangmar på 076-623 25 06 eller mans.rangmar@scouterna.se som är rekryterande chef

Sassa Orebring på 08-568 432 53 eller sassa.orebring@scouterna.se som är facklig kontaktperson

 

Är det något för dig?

Sök tjänsten här