Internationellt13 september 2022

Dags att Go Global!

Evenemanget Go Global 2022 vänder sig till dig mellan 18–30 år som vill ta nästa steg i ditt internationella engagemang. Här ökar du dina kunskaper om scoutorganisationerna WAGGGS och WOSM samt tar del av aktuella händelser inom de olika nordiska scoutorganisationerna.

Syftet med Go Global är att skapa ett nytt nordiskt nätverk bland unga scouter för att dela erfarenheter och främja internationellt samarbete och engagemang ännu mer.

Du som deltagare kommer bland annat tillsammans med de andra svenskarna vara värd för en workshop kring ett självvalt ämne som är relaterat till evenemanget. Go Global arrangeras i Helsingfors helgen 28–30 oktober.

Deltagaravgiften är 100 euro vilket inkluderar boende, mat och aktiviteter under arrangemanget. Resa bokar och bekostar varje deltagare själv. Ett tips är att fråga din kår eller distrikt om de har möjlighet att stötta ditt deltagande.

Anmäl ditt intresse senast fredag 23 september till International Commissioner Linn Ternefors linn.ternefors@scouterna.se.

Liknande internationellt

13 sep 2022

Ung i Norden 2022

Linn Ternefors som arbetar ideellt som International Commissioner för Scouterna i Sverige är precis hemkommen efter en träff på Island för de nordiska...

15 jun 2022

Scoutaktiviteter för flyktingar

Vi är stolta över alla scoutkårer som varje år gör roliga och viktiga scoutaktiviteter för nyanlända. Nu finns möjlighet att få ekonomisk ersättning...

23 maj 2022

500 kvinnor samlas globalt för unik utbildning

Juliette Low Seminar (JLS) är en ledarskapsutbildning som funnits inom WAGGGS sedan 1932. Utbildningen syftar till att bryta barriärer för ledarskap...