Internationellt13 september 2022

Dags att Go Global!

Evenemanget Go Global 2022 vänder sig till dig mellan 18–30 år som vill ta nästa steg i ditt internationella engagemang. Här ökar du dina kunskaper om scoutorganisationerna WAGGGS och WOSM samt tar del av aktuella händelser inom de olika nordiska scoutorganisationerna.

Syftet med Go Global är att skapa ett nytt nordiskt nätverk bland unga scouter för att dela erfarenheter och främja internationellt samarbete och engagemang ännu mer.

Du som deltagare kommer bland annat tillsammans med de andra svenskarna vara värd för en workshop kring ett självvalt ämne som är relaterat till evenemanget. Go Global arrangeras i Helsingfors helgen 28–30 oktober.

Deltagaravgiften är 100 euro vilket inkluderar boende, mat och aktiviteter under arrangemanget. Resa bokar och bekostar varje deltagare själv. Ett tips är att fråga din kår eller distrikt om de har möjlighet att stötta ditt deltagande.

Anmäl ditt intresse senast fredag 23 september till International Commissioner Linn Ternefors linn.ternefors@scouterna.se.

Liknande internationellt

27 mar 2024

Bli en del av teamet för World Scout Jamboree 2027

Nu har du chansen att stötta det internationella teamet som organiserar World Scout Jamboree 2027. Det finns möjlighet med allt ifrån att utveckla...

09 feb 2024

Brookvale Guiding’s ”Walk the World” Challenge

Ta dig an utmaningen "Walk the World", ett WAGGGS arrangemang. Det är ett 61-dagar långt äventyr då du virtuellt går tillsammans med flickscouter...

26 jan 2024

Vill du uppleva en unik utbildning?

Under 2024 har du chansen att få ta del av en omfattande ledarskapsutbildning som har hållits av WAGGGS globala nivå i över 90 år och den kallas för...