Internationellt13 september 2022

Dags att Go Global!

Evenemanget Go Global 2022 vänder sig till dig mellan 18–30 år som vill ta nästa steg i ditt internationella engagemang. Här ökar du dina kunskaper om scoutorganisationerna WAGGGS och WOSM samt tar del av aktuella händelser inom de olika nordiska scoutorganisationerna.

Syftet med Go Global är att skapa ett nytt nordiskt nätverk bland unga scouter för att dela erfarenheter och främja internationellt samarbete och engagemang ännu mer.

Du som deltagare kommer bland annat tillsammans med de andra svenskarna vara värd för en workshop kring ett självvalt ämne som är relaterat till evenemanget. Go Global arrangeras i Helsingfors helgen 28–30 oktober.

Deltagaravgiften är 100 euro vilket inkluderar boende, mat och aktiviteter under arrangemanget. Resa bokar och bekostar varje deltagare själv. Ett tips är att fråga din kår eller distrikt om de har möjlighet att stötta ditt deltagande.

Anmäl ditt intresse senast fredag 23 september till International Commissioner Linn Ternefors linn.ternefors@scouterna.se.

Liknande internationellt

14 apr 2023

Spännande läsning om det internationella projektet Zimswede

I år är det 40 år sedan scouter i Sverige och Zimbabwe startade ett unikt samarbete som kom att pågå under åtta år under 1980 och 1990-talet och som...

03 apr 2023

Engagera dig i WAGGGS Europa som regional volontär

WAGGGS och WOSM:s Europaregioner har fått i uppdrag av medlemsorganisationerna att arbeta tillsammans med olika frågor. Nu finns möjligheten för dig...

22 feb 2023

Idag firar scouter över hela världen internationell vänskap

Scouter är nyfikna på världen, vi spanar ut över horisonten, söker efter äventyr. Vad finns där borta? Vi upptäcker nya platser och hittar nya vänner...