Mullfjällets Familjeveckor

Familjeveckorna samlar familjer som har viss scoutanknytning vid Scouternas egen fjällstuga i Duved, Jämtland. Här får du tillsammans med din familj, liten eller stor, uppleva scouting i fjällmiljö. 2024 är det dags lördag 13 juli – fredag 19 juli 2024! Anmäl dig i Scoutnet.

Anmäl dig senast 31/3

Program och praktisk info

Deltagare: Familjer med barn, ungdomar och vuxen/vuxna 0-100 år.

Tider: Lördag 13 juli – fredag 19 juli 2024.

Plats: Scouternas fjällstuga i Mullfjället, Duved, i Jämtland.

Anmälan: Görs via scoutnet senast 31 mars. Anmäl dig via knappen nedan.

Kostnader och avgifter: Barn 0-3 år: 0 kr. Barn/ungdomar 4-17 år: 1380 kr. Vuxna: 3340 kr.

I deltagaravgiften ingår: fjälledare, boende, pysselmaterial, frukost & kvällsfika varje dag, en lunch på fjället och en middag tillagad över öppen eld. Stormkök och gas finns att låna för alla deltagare. Utöver det tillkommer kostnader för familjens resekostnad, egna mellanmål, matsäck och lunch på våra vandringar samt egen middag övriga kvällar.

Betalning: Faktura kommer med antagningsbeskedet. Frågor: maria.karlberg@scouterna.se

Mer information om Mullfjällets familjeveckor med Scouterna på sommarfjället i Duved-Åreområdet finns även som pdf. Här kan du få veta hur upplägget för veckan ser ut, samt övrig viktig information om arrangemanget. Ladda ner pdf >> 

Anmäl dig här

Vilka är med?

Många familjer kommer för att det är trevligt att möta nya vänner i alla åldrar, för att komma till fjällen under ordnade former och för att ta del av familjescouting. God grundkondition behövs, men ni behöver inte ha tidigare fjällvana. Arrangemangsledarna är vana att vistas i fjällmiljö och guidar er för att ni alla ska få så trevlig och säker upplevelse som möjligt.  

Alla familjer ser olika ut och kommer med olika behov och förutsättningar, därför går vi igenom säkerhet och tips och trix tillsammans.  

Om Mullfjällsstugan

Mullfjällsstugan har hög standard, med modernt kök, dusch och bastu. Anläggningen ligger alldeles under kalfjällsgränsen med milsvid utsikt över västra Jämtlands fjällvärld. 

Frågor?

Natalia Durkalec

Projektledare för Arrangemang och Engagemang

Natalia Durkalec

natalia.durkalec@scouterna.se

072 070 19 33