Underskrivna samtyckesblanketter finns för alla på bilderna.

Upplev

Upplev är ett av Scouternas arrangemang som riktar sig till äventyrarscouter mellan 12 och 15 år. I år kommer vi att stanna i Sverige och Upplev 2021 kommer definitivt att vara ett arrangemang utöver det vanliga.

"Upplev är inte som ett vanligt scoutläger. Det är ett roligt scoutarrangemang som får en att leva sig in i andra kulturer och uppleva hur andra människor har det och hur scoutlivet funkar på andra platser." 

Deltagare på Upplev 2018

Om Upplev

Upplev är arrangemanget för dig som är äventyrarscout! Äventyrarscouter från runt om i Sverige möts, och tillsammans tar sig arrangemanget till Sveriges mest nordliga delar, där vi upplever nya kulturer och utforskar en miljö som för många är helt ny. Till skillnad från många av Scouternas andra arrangemang ligger inte fokus på friluftsliv och vandring, utan Upplev fokuserar istället mer på andra delar ur scoutmetoden, såsom patrullsystemet och lokalt och globalt samhällsengagemang.

Upplev 2021

Under Upplev 2021 kommer temat vara Sveriges ursprungsfolk, deras unika kultur och samspelet med staten. Resan kommer att inkludera besök på museum såväl som andra platser som är unika för norra Sverige.

Arrangemanget riktar sig till dig som är äventyrare under hösten 2021.

"Alla borde ta chansen och åka på Upplev, för det är inte som något annat scoutläger, det är unikt. För grejen är att vi inte gjorde ”vanliga” scoutaktiviteter, vi upplevde kulturen."

Deltagare på Upplev 2018

Har du några frågor?

Kontakta oss:
Beatrice Ådén: beatrice.aden@scouterna.se