Join The Force of Nature - bli scoutledare!

Du behöver inte kunna paddla kanot, kunna göra upp eld eller kunna hitta på uppdrag ute i naturen. För allt det lär du dig. Men vi behöver hjälp med att fylla platsen av en omtänksam och engagerad scoutledare till våra scoutverksamheter på centrala Hisingen. Därför behövs du!

Precis som att vi behöver träden, sjöarna och bergen behöver vi dig. När du blir ledare kan vi tillsammans ge fler barn och unga på Hisingen möjligheten att uppleva äventyr större än dom själva trodde var möjligt.

Starta ny scoutverksamhet i Sannegården/Eriksberg

Nu vill vi öppna upp scoutverksamhet i Sannegården/Eriksberg. Scouterna är en helt ideell organisation vilket betyder att vi behöver alla er som vill och kan hjälpa till. Nu söker vi dig som vill ge sitt engagemang mot en värld fylld av äventyr och natur i Sannegården/Eriksberg.

Mer än så behövs inte, mycket av styrelsearbete och annan administration tas hand av en paraplyförening vilket gör att den nya ledargruppen kan fokusera på att ha scouting. Allt annat lär vi oss tillsammans.

Läs mer och intresseanmälan

Som scoutledare erbjuds du ett roligt och spännande uppdrag där du får vara med och hitta på äventyr utomhus för barn. Ni jobbar tillsammans i team om 3-5 scoutledare där alla har olika bakgrunder och intressen.

BLI SCOUTLEDARE I

Långängens scoutkår

Långängens scoutkår finns på Övre Hallegatan 17, nära Wieselgrensplatsen och har verksamhet för barn från 4 år och upp. Med dig som ledare får fler barn och unga möjlighet att växa och formas med äventyret. Det som händer ute i naturen men också inom oss när vi upplever, utmanas och lär tillsammans.

Du kommer till ett härligt gäng vuxna och är välkommen in med din anmälan att bli scoutledare här:

Hemsida: langangen.scout.se
Bli scout: langangen.scout.se/bli-scout
Mail: kontakt@langangenscout.se

Långängens scoutkår

Packa ficklampan och dina bästa strumpor, snart börjar det!

BLI SCOUTLEDARE I

Scoutkåren Engelbrekt

Scoutkåren Engelbrekt finns på Kölnåsgatan 61 i Kyrkbyn och har verksamhet för barn från 3 år och upp. Med dig som ledare får fler barn och unga möjlighet att växa och formas med äventyret. Det som händer ute i naturen men också inom oss när vi upplever, utmanas och lär tillsammans.

Du kommer till ett härligt gäng vuxna och är välkommen in med din anmälan att bli scoutledare här:

Bli scout: scoutkarenengelbrekt.scout.se/bli-scout
Mail: info@scoutkarenengelbrekt.se

Scoutkåren Engelbrekt

Låt äventyret börja - intresseanmäl dig att bli scoutledare nu!

BLI SCOUTLEDARE I

Equmenia Rambergskyrkan

Equmeniascouterna i Rambergskyrkan finns på Övre Hallegatan 27, nära Wieselgrensplatsen och har scouting på torsdagar 18-19.30. Med dig som ledare får fler barn och unga möjlighet att växa och formas med äventyret. Det som händer ute i naturen men också inom oss när vi upplever, utmanas och lär tillsammans.

Du kommer till ett härligt gäng vuxna och är välkommen in med din anmälan att bli scoutledare här:

Mail: rambergskyrkansscouter@gmail.com

Equmenia Rambergskyrkan