Välkommen till årsmöte med BP Fellows Swedish Chapter

På uppdrag av vår hedersordförande Hans Majestät Konungen bjuder styrelsen för Baden-Powell Fellows Swedish Chapter in till årsmöte på Stockholms slott tisdagen den 9 april. Årsmötet inleds klockan 17.15, med incheckning i slottsvakten från klockan 16.30.

Anmäl dig här

Medlemmar i BP Fellows svenska avdelning och deras respektive är välkomna till årsmötet och den efterföljande middagen på Jernkontoret, Kungsträdgårdsgatan 10. Information om kostnad och anmälan hittar du längre ner. Anmälan görs senast den 24 mars.

Under årsmötet kommer styrelsen bland annat att presentera målen för de kommande årens insamlingsarbete till stöd för scoutrörelsen. En viktig del i detta är rekrytering av fler BP Fellows. Om du har en affärsbekant, vän eller släkting som vill stötta ungas utveckling genom att bli BP Fellow är du välkommen att kontakta styrelsen på bp@scouterna.se så snart som möjligt för att vi ska kunna välkomna dem som nya medlemmar på årsmötet. Du kan även höra av dig om du har någon i ditt nätverk som är intresserad av mer information om hur de kan stötta scouting.

Scouternas generalsekreterare kommer vid årsmötet berätta vad som händer i Scouterna just nu. De presenterar bland annat några viktiga framtidssatsningar som görs för att dels ge barn och unga som bor i socioekonomiskt utmanande områden tillgång till scouting, dels förebygga psykisk ohälsa hos unga. Missa inte chansen att även ta del av det exklusiva seminariet om ungas psykiska hälsa som arrangeras tidigare samma dag som årsmötet. Information om seminariet bifogas.

Varmt välkommen till årsmötet!

Frågor?

Ann-Kristin Törnqvist

Insamlingsansvarig

Ann-Kristin Törnqvist

ann-kristin.tornqvist@scouterna.se

0768167027

Ann-Kristin är insamlingsansvarig hos Scouterna