Emmaboda Scoutkår

I Scouterna formas vi av äventyr. Det som sker ute i naturen och inom oss när vi vågar mer än vi tror. Oavsett vem du är eller var du kommer ifrån finns det alltid ett äventyr som väntar på dig! För att starta scouting i Emmaboda igen behövs intresserade vuxna som kan tänka sig att bli ideella scoutledare.

För att bli scoutledare behöver du ha engagemang och vara en omtänksam vuxen – allt annat för att bedriva scouting lär du dig på vägen. Du erbjuds ett roligt och spännande ideellt uppdrag där vi tillsammans lär genom att göra. Vi jobbar tillsammans i team om 3-5 ledare, och vår roll är att vägleda våra scouter genom olika aktiviteter.

I ledarteamet kan det finnas personer med olika bakgrunder, intressen och scouterfarenheter. Som ny ledare behöver du vara närvarande i planering och genomförande, tillsammans får du och de andra ledarna dela upp ansvaret och alla kommer få bidra med den delen som en själv är bekväm med.

Vi kontaktar alla intresseanmälda och bjuder in till uppstartsmöte när vi har 3-5 personer som vill bli ledare. Därefter startar vi scoutverksamhet med alla barn och unga.

Gå med i Emmaboda Scoutkår

I Scouterna hittar du både utmaningar och nya kompisar, oavsett var du bor eller hur gammal du är. Här kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen.

För att bli scout, fyll i intresseanmälan här nedanför så kontaktar scoutkåren dig.

Bli scout – Intresseanmälan

Personuppgiftshantering under GDPR

Vi vill att du ska känna dig trygg när du kontaktar oss. Därför vill vi berätta om vår hantering av personuppgifter och om dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om vår personuppgiftshantering

Information-personuppgiftshantering-Scoutnet.pdf (PDF 129 KB)

Adress

Bjurbäcksgatan 1
361 30 Emmaboda

Sociala medier
facebook.com/emmabodascoutkar/

För dig som är

Spårare 8-9 år

Upptäckare 10-12 år

Äventyrare 12-15 år

Utmanare 15-18 år

Rover 19-25 år