Helsingborgs Scoutkår

Kåren med Scouting i Centrum. I Scouterna hittar du både utmaningar och nya kompisar, oavsett var du bor eller hur gammal du är.

Här kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen. Vi startar med barn från årskurs 2 (8 år) och fortsätter hela livet som Rover scout, Over Rover, ledare och förälder.

Scouterna fortsätter att växa och har i dag över 75 000 medlemmar i 220 av landets 290 kommuner. Vi är riksorganisation för drygt ett tusen scoutkårer med aktiv verksamhet för barn och unga – från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Scouterna ger barn och unga från alla delar av samhället chansen att uppleva äventyr tillsammans och växa som individer. Välkommen du med!

Våra lokaler ligger i källaren i Maria Församlingshus, korsningen Södra Storgatan/Prästgatan, bara 5 minuter från Knutpunkten. Våra segelbåtar finns i Norra Hamnen. Vi har också en fin scoutstuga i Aggarp utanför Munka-Ljungby med Hallandsåsen och Västersjön-Rössjön på cykelavstånd.

Gå med i Helsingborgs Scoutkår

I Scouterna hittar du både utmaningar och nya kompisar, oavsett var du bor eller hur gammal du är. Här kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen.

För att bli scout, fyll i intresseanmälan här nedanför så kontaktar scoutkåren dig.

Bli scout – Intresseanmälan

Personuppgiftshantering under GDPR

Vi vill att du ska känna dig trygg när du kontaktar oss. Därför vill vi berätta om vår hantering av personuppgifter och om dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om vår personuppgiftshantering

Information-personuppgiftshantering-Scoutnet.pdf (PDF 129 KB)

Adress

Södra Storgatan 22
252 23 Helsingborg

Sociala medier
facebook.com/scouthelsingborg

För dig som är

Spårare 8-9 år

Upptäckare 10-12 år

Äventyrare 12-15 år

Utmanare 15-18 år

Rover 19-25 år