Kävlinge Scoutkår

Detta är Kävlinge Scoutkår Vi finns på Fabriksgatan i Kävlinge, där vi har egna lokaler som finns bara ett stenkast från Kävlingeån. I dag är vi cirka 80 medlemmar, varav cirka 20 är ledare och funktionärer. Alla ledare, funktionärer och styrelsemedlemmar jobbar helt ideellt utan någon ekonomisk ersättning. Vi bedriver scouting 2-4 kvällar i veckan på scoutgården. Avdelningarna består av ca 6-25 barn eller ungdomar och ledare.

Gå med i Kävlinge Scoutkår

I Scouterna hittar du både utmaningar och nya kompisar, oavsett var du bor eller hur gammal du är. Här kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen.

För att bli scout, fyll i intresseanmälan här nedanför så kontaktar scoutkåren dig.

Bli scout – Intresseanmälan

Personuppgiftshantering under GDPR

Vi vill att du ska känna dig trygg när du kontaktar oss. Därför vill vi berätta om vår hantering av personuppgifter och om dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om vår personuppgiftshantering

Information-personuppgiftshantering-Scoutnet.pdf (PDF 129 KB)

Adress

Fabriksgatan 15
244 33 Kävlinge

Adressinfo

Vår stuga med tillhörande förråd ligger i nära anslutning till Kävlingeån med gått om plats runt stugan för utomhusaktiviteter året om. Hyresgäster disponerar stora rummet, köket (spis, ugn, mikro, diskmaskin) samt ett litet sällskapsrum med soffa. Köket är utrustat med tallrikar och bestick till ca 30 personer.

För dig som är

Spårare 8-9 år

Upptäckare 10-12 år

Äventyrare 12-15 år

Utmanare 15-18 år

Rover 19-25 år