Tegs Scoutkår

Kåren har sin verksamhet söder om älven i Umeå. I scoutkåren finns det olika avdelningar som är uppdelade efter scouternas åldrar. I vår kår har vi 4 avdelningar som där man går från spårar- till utmanarscout.

Varje avdelning är uppdelad i patruller (små grupper). En patrull består av fem till åtta scouter. I patrullen får scouterna träna på samarbete och ledarskap tillsammans med andra som är yngre eller lika gamla. Varje avdelning träffas en gång i veckan. Vi har ingen egen scoutlokal utan är ute för de mesta. De yngsta avdelningarna, spårarna och upptäckarna, träffas oftast i skogen vid Elofssonhallen i Röbäck. Vi har ett förråd med vår gemensamma utrustning vid Tegs byagård på Långgatan 26.

Gå med i Tegs Scoutkår

I Scouterna hittar du både utmaningar och nya kompisar, oavsett var du bor eller hur gammal du är. Här kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen.

För att bli scout, fyll i intresseanmälan här nedanför så kontaktar scoutkåren dig.

Bli scout – Intresseanmälan

Personuppgiftshantering under GDPR

Vi vill att du ska känna dig trygg när du kontaktar oss. Därför vill vi berätta om vår hantering av personuppgifter och om dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om vår personuppgiftshantering

Information-personuppgiftshantering-Scoutnet.pdf (PDF 129 KB)

Adress

Långgatan 26
904 21 Umeå

Adressinfo

Vi har ett förråd med vår gemensamma utrustning vid Tegs byagård.

För dig som är

Spårare 8-9 år

Upptäckare 10-12 år

Äventyrare 12-15 år

Utmanare 15-18 år

Rover 19-25 år