Lediga tjänster

Välkommen att söka dig till Scouterna! Se lista nedan på lediga tjänster just nu.

Scouterna har anställda på kanslier runt om i Sverige. Våra kanslier jobbar på styrelsens uppdrag för att stödja och underlätta scoutkårernas verksamhet. Vårt rikskansli ligger i Stockholm. Vi har även regionala kanslier i Göteborg, Västerås och Malmö.

Insamlingsansvarig

Nu söker vi ytterligare en insamlingsansvarig till vårt insamlingsteam. Du utvecklar våra breda kontaktytor med fokus på att stärka vår finansiering. Du är ett av Scouternas ansikten utåt i många roliga och spännande sammanhang och ansvarar för dina specifika givare, och har även ett stort ansvar att öka insamlingstakten. Låter det intressant? Sök då tjänsten senast 1 augusti.

Insamlingskoordinatior

Nu söker vi en insamlingskoordinator till vårt insamlingsteam. r du en administrativ talang med ett stort engagemang för barns och ungdomars utveckling? Vill du vara med och stärka Scouternas viktiga arbete genom att stödja och koordinera vårt insamlingsarbete? Vi söker nu en insamlingskoordinator som brinner för att skapa struktur och möjliggöra våra insamlingsaktiviteter. Sök tjänsten senast 7 augusti.

Lediga tjänster

Driven och självgående Press- och PR-ansvarig till Scouterna (vikariat)

I Scouterna formas vi av äventyr. De som sker i ute i naturen och de som sker inom oss när vi upptäcker, utmanar och hittar mod tillsammans. I över hundra år har Scouterna sett till…
Stockholms län
Heltid
Kultur, Media, Design
Sista ansökningsdatum: 2024-08-08
Läs mer/Ansök

Vill du engagera dig ideellt?

Vår organisation fungerar inte utan allt det fantastiska ideella engagemang som finns i Scouterna. Här kan du se alla spännande ideella uppdrag som finns ute just nu.

Lediga ideella uppdrag

Nominera till ideellt uppdrag

Vill du nominera dig själv eller någon annan till ett spännande uppdrag? Här hittar du de uppdrag som finns.

Nominera till ideellt uppdrag