Lediga tjänster

Välkommen att söka dig till Scouterna! Se lista nedan på lediga tjänster just nu.

Scouterna har anställda på kanslier runt om i Sverige. Våra kanslier jobbar på styrelsens uppdrag för att stödja och underlätta scoutkårernas verksamhet. Vårt rikskansli ligger i Stockholm. Vi har även regionala kanslier i Göteborg, Västerås och Malmö.

Nyligen tillagda tjänster

Kommunikatör med ansvar för press och PR

I den här nyinrättade rollen ansvarar du för den externa kommunikationen via proaktivt press- och PR-arbete, så väl som reaktivt utifrån händelser i omvärlden. Läs mer och ansök nedan senast 23 maj.

HR-ansvarig

I rollen som HR-ansvarig för Scouterna är du ansvarig för att bygga och utveckla en operativ HR-funktion som på bästa sätt kan stötta scoutrörelsen. Läs mer och ansök nedan senast 22 maj.

Nystartskonsulent

Nu söker vi en person som vill bli en del av vår medlemsutvecklingsavdelning och vara med och starta nya scoutverksamheter för att ge ännu fler barn och unga möjligheten att vara scouter. 

Utvecklingskonsulent (vik.)

Vår medlemsutvecklingsavdelning jobbar med att se till att vi blir fler scouter. Genom att stötta våra kårer med rekrytering av barn, unga och vuxna eller att hjälpa kårerna att rekrytera själva ser vi till att ge fler möjligheten att bli scouter.

Sök bland 9 lediga jobb

Inga resultat

Vill du engagera dig ideellt?

Vår organisation fungerar inte utan allt det fantastiska ideella engagemang som finns i Scouterna. Här kan du se alla spännande ideella uppdrag som finns ute just nu.

Lediga ideella uppdrag

Nominera till ideellt uppdrag

Vill du nominera dig själv eller någon annan till ett spännande uppdrag? Här hittar du de uppdrag som finns.

Nominera till ideellt uppdrag