Arrangemangsledare - Scouternas arrangemang

Vi behöver alltid bra ledare till Scouternas arrangemang! Detta är en öppen ansökan för dig som är intresserad att engagera dig framåt.

Varje år anordnar Scouterna flera arrangemang som är öppna för alla Sveriges scouter. Arrangemangen riktar sig till scouter från äventyrarålder som söker äventyr och upplevelser utanför sin kårverksamhet. Vi genomför resor, utmaningar, aktiviteter och äventyr som är utöver den dagliga scoutverksamheten.
Våra nationella arrangemang är bland annat Explorer Belt, Upplev, Mullfjällets familjeveckor, Nordic Adventure Race, Blå Hajken, World Scout Moot, Roverway, med flera.

Att vara arrangemangsledare för Scouternas arrangemang är inte bara utmanande och utvecklande, det är också en rolig upplevelse att tillsammans med de andra i ditt team ge deltagarna en fantastisk scoutupplevelse de och ni kommer att minnas för livet!

Du behöver inte ha varit arrangemangsledare tidigare, men vi ser gärna att du har någon tidigare erfarenhet av att vara ledare. Vi söker personer med olika erfarenheter och kompetenser för att komplettera varandra i teamen.

Du kan söka som enskild person, och så teamar vi ihop dig med andra sökanden. Eller så kan du och några vänner söka som team, ange då i din ansökan vilka du vill söka tillsammans med. 

Vänta inte, skicka in din ansökan nu! Ibland behöver vi förstärkning under årets gång, då är det toppen om vi vet att just du är intresserad!

 

Frågor: natalia.durkalec@scouterna.se eller arrangemang@scouterna.se

Är det något för dig?

Sök tjänsten här