Teammedlem - Scouternas Arrangemangsgrupp

Scouternas Arrangemangsgrupp är en av Scouternas nationella arbetsgrupper som arbetar på uppdrag av Scouterna. Vårt arbete genererar att fler scouter kan uppleva ännu mer äventyr.  

Varje år anordnar Scouterna flera arrangemang som är öppna för scouter från hela Sverige. Arrangemangen riktar sig till scouter från äventyrarålder och uppåt som söker äventyr och upplevelser utanför sin kårverksamhet. Vi genomför resor, utmaningar, aktiviteter och äventyr som är utöver den dagliga scoutverksamheten. De arrangemang som hålls varje år är Familjeveckorna på Mullfjället, Explorer Belt, Blå Hajken och Upplev. Därtill kommer bland annat World Scout Moot och Roverway med jämna mellanrum. 

Scouternas Arrangemangsgrupp rekryterar och antar arrangemangsledare samt sätter ihop ledarteam till arrangemangen. Det är sedan teamen som skapar Scouternas arrangemang. Scouternas arrangemangsgrupps uppgift är att utbilda och löpande stötta arrangemangsledarna i deras arbete och hjälpa dem framåt. Vår uppgift är även att jobba strategiskt med utvecklingen av Scouternas arrangemang. 

Arrangemangsgruppen består av sju - åtta personer varav två ordförande, en ideell och en anställd. Vi har alla olika fokusområden inom gruppen och just nu säker vi påfyllning av med minst två personer. Det är extra meriterande om du som söker har kunskap kring Scouternas program kopplat till arrangemang eller ekonomiskkunskap i större organisationer. Men låt inte det hindra dig från att söka! Vi vill veta vem du är och hur vi kan komplettera varandra. 

Är du den vi söker? Vill du engagera dig nationellt i Scouterna? 

Vi tror att du har erfarenhet av att själv anordna arrangemang eller större resor, gärna för scouter men det är inget måste. Vi tror också att det är bra om du har erfarenhet av att delta i ett nationellt eller internationellt arrangemang med Scouterna och därmed har erfarenhet av hur Scouterna som organisation fungerar.  

Att vara med i Scouternas Arrangemangsgrupp innebär att du arbetar nationellt med Scouternas arrangemang. Vi har Teamsmöte cirka en gång i månaden samt ungefär sju fysiska träffar under året. Arbetet sker till största del på kvällar och helger. Detta tar en del tid och du förväntas kunna bidra med din. I gengäld får du möjlighet till personlig utveckling, möjlighet att påverka och en kul arbetsgrupp att jobba med! 

Vi ser framemot din ansökan och hör gärna av dig om du har några frågor! 

Vi gör intervjuer löpande och hoppas på en snabb hantering, tveka därför inte att skicka in din ansökan idag.

 

Är det något för dig?

Sök tjänsten här