Nyhet9 december 2021

Sju sista-minuten-klappar från Scoutshop

Behöver du tips på sista-minuten-klappar? Var inte orolig, vi har de riktigt användbara tipsen för kaffeälskaren, den händiga, mysfantasten, den frusna och många fler! Vill du vara säker på leverans innan jul – beställ senast onsdag 15 december.

För den händige

Vill du lära dig tälja? I shopen hittar du våra täljkit från täljogram. De innehåller instruktioner, verktyg och färska träbitar som ger dig en introduktion till täljning. Fin att ge bort som present!

För den fumlige

Alla känner vi någon som alltid slår sig, ramlar eller på annat sätt är fumlig! Då är Scouternas första hjälpen-kit en perfekt julklapp! Den är utrustad med första hjälpen för mindre skador i samband med fritidsaktiviteter.
Pris: 159 kr >>

För den som precis fått knivbevis

Ack, känslan av att ha fått knivbevis och kunna tälja själv! Den klassiska scoutkniven från Mora har dubbel parerstång och skaft av björk. Knivslida av ljust läder medföljer!

För mysfantasten

Vad går upp mot tända ljus i vintermörkret? Med Scouternas ljus kan mysälskaren även bidra till scouting - intäkterna från försäljningen av Scouternas ljus går bland annat till fonden för Ljus- och valinsamlingsmedel som förvaltas av Scouterna.

För den frusne

Känner du någon som alltid klagar på att det är kallt? Scoutshop har det du behöver! Med en snygg mysig mössa, reflexvantar eller ett par riktigt härliga raggsockor värms den kallaste person upp!

För kaffe*älskaren

Scouternas termos håller drycken varm till den som älskar kaffe! Det är bara att brygga några koppar och dra ut på äventyr.

*funkar såklart även till te-älskaren, choklad-älskaren och glögg-älskaren.

Till den som behöver en extra gnista

Med LMF Fire lightning kit får du igång en eld på ett sätt enkelt och roligt sätt! Ett eldstål, eldstartaren tinder on a rope och en grillgaffel är ett perfekt recept för en mysig och värmande stund framför elden.

Liknande nyheter

22 apr 2024

Äntligen re-adventure i Scoutshop

Vi satsar på re-adventure! Nu erbjuder Scoutshop.se en secondhand-lösning som gör så att fler kan använda samma scoutplagg. Re-use dina scoutkläder,...

26 mar 2024

Unga med mod att förändra

Scoutledaren Ebba Sandblad Tufvesson 24 år från Huskvarna uppmärksammas för sitt ledarskap – hon är en av tio unga ledare som kan komma att få ta emot...

25 mar 2024

Peppig tidning välkomnar nya scoutledare 

Nu blir det ännu roligare och enklare att börja som scoutledare! Snart får nämligen alla nya ledare en peppig tidning i brevlådan - proppfylld av bra...