Engagera dig nationellt i Scouterna

Välkommen att engagera dig ideellt på nationell nivå i Scouterna. Här får du möjlighet att utvecklas som individ och att påverka Scouternas verksamhet på en och samma gång!

Scouterna behöver ibland hjälp med att genomföra större arrangemang och annonserar då efter personer som kan ta ett uppdrag på nationell nivå. Uppdragen är ideella, men annonseras på samma sätt som vanliga tjänster.

Du är viktig för oss

Vi vill kunna matcha rätt person med rätt uppdrag, det är viktigt att du ska trivas med ditt engagemang. Börja med att skriva en ansökan och berätta om vad du kan och vad du vill göra. Du kan antingen söka en av de utannonserade tjänsterna som vi har eller skicka in en intresseanmälan.

Du som väljer att skicka in en intresseanmälan kontaktar vi för att ta reda på mer om vad du vill och kan bidra med samt vilket område du vill utvecklas inom.

Lediga tjänster och uppdrag

Fler möjligheter

Funderar du på att bli ledare? Eller är du intresserad av att utveckla Scouternas pedagogiska program? Kanske vill du anordna arrangemang och skapa äventyr eller varför inte starta en ny scoutverksamhet? Välkommen att hitta ditt engagemang i Scouterna.

Mer scouting som vuxen