Demokratijamboree 2018

Vanliga frågor om Demokratijamboreen

Här hittar du svar på vanliga frågor vi brukar få om Demokratijamboreen.

Sidan uppdateras löpande.

Saknar du något? Maila oss på demokratijamboree@scouterna.se

Det är inte för sent! Maila oss på demokratijamboree@scouterna.se

Vi stänger anmälan 16 oktober.

Vad kul! Maila oss på demokratijamboree@scouterna.se. När vi kommit överens om vilken funktionärsroll du ska ha anmäler du dig på scouterna.se/dj22/anmalan. Att vara funktionär på DJ22 kostar 300 kronor. Då ingår mat och fika, ett roligt uppdrag och massor av nya kompisar! Vill du vara funktionär ihop med till exempel ditt utmanarlag? Anmäl er hela gänget!

Respektive scoutkår bestämmer vilka som ska representera kåren under stämman. Det går att delta både som ombud (då får du rösta) eller som deltagare (du får vara med på allt under arrangemanget, men du får inte rösta. Prata ihop er i kåren om det är ombuden och deltagarna själva som anmäler sig, eller om någon från kåren anmäler alla som ska åka samtidigt.

Om du är under 26 år är deltagaravgiften 700 kronor. Om du är över 26 år kostar det 850 kronor. I deltagaravgiften ingår tillgång till hela Demokratijamboreens programinnehåll, kvällsunderhållning, kaffe och fika (minst 3 fikor!), lunch under lördag/söndag och middag med dessert på lördagen.

Funktionärer betalar 300 kronor. Utställare och de som håller workshops betalar 750. Då ingår allt som gäller för ombud och deltagare.

Om du vill bo på golvförläggning kostar det 150 kronor extra per natt. Då ingår frukost i samma byggnad som där lunch och middag serveras, vägg i vägg med Aula Magna. Du kan även köpa till parkeringsbevis för universitetsområdet för 188 kronor. Du gör dessa val i anmälan i Scoutnet, klicka dig vidare här: www.scouterna.se/dj22/anmalan/ 

Om du bara vill komma till stämman för att rösta/lyssna och inte delta i övrigt programinnehåll kan du anmäla dig som dagsbesökare/dagsombud för 0 kronor. Då ingår inget kaffe, fika eller annan förtäring och inte heller kvällsunderhållning och aktiviteter efter att stämman avslutats.

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret på den här länken: scouterna.se/dj22/anmalan. Anmälan öppnar 16 september.

Frågor?

Skicka ett mail till: demokratijamboree@scouterna.se