Arrangemang

Scoutforum 2023

16-17 september får scoutledare från hela Sverige verktyg och inspiration för att göra scouting lite enklare. Unna dig en helg fylld med påfyllning och spännande möten - boka in i kalendern och tipsa alla scoutledarvänner!

Behöver du ny inspiration i ditt ledarskap, eller är ditt ledarteam ute efter en planeringshelg där ni slipper ordna mat och boende? Är du en utmanare eller roverscout och vill lära känna scouter från hela Sverige, eller har du varit ledare i hela livet och vill ha lite påfyllning? På scoutforum dukar vi upp ett smörgåsbord av kittlande aktiviteter, inspirerande program och möten du sent kommer glömma. Välkommen!

Praktisk information

Datum: 16-17 september 2023. Möjligt att anlända redan fredagen 15 september. Plats: Kopparbo scoutgård, Söderbärke, Dalarna Anmälan till Scoutforum 2023 öppnar i mitten av juni och stänger i mitten av augusti. Efteranmälan är öppen i mån av plats till slutet av augusti. Kostnad för deltagande och övergripande program släpps i samband med att anmälan öppnar.

Bidra till programmet!

Har ditt utmanarlag alltid drömt om att få anordna ett café med Bumbibjörarna som tema? Eller har du knäckt koden för hur vi rekryterar nya ledare? Kanske är du en ledare i en nystartad kår och vill arrangera ett mingel för andra nya scoutkårer?

Dina idéer och önskemål har stor chans att bli verklighet på Scoutforum! Berätta vad just du vill göra - skicka ett mejl till anton.karlsson@scouterna.se

Förvaltningsmöte 2023

Tidigare har Scouternas förvaltningsmöte arrangerats i anslutning till Scoutforum. I år kommer inte förvaltningsmötet arrangeras i samband med Scoutforum. Mer information om förvaltningsmötet kommer så snart som möjligt.

Kontakta mig om du undrar något

Fakta

Arrangör

Scouterna

Datum

16–17 sep 2023

Plats

Söderbärke, Sverige

Kostnad

Standardavgift 0 kr

Ansök här

För dig som är

Utmanare 15-18 år

Rover 19-25 år

Ledare och kår