Kurs

Leda scouting Hjärnarp

Leda scouting är utbildningen för dig som är ny som scoutledare och vill lära dig mer om Scouternas vision, mål och om hur du skapar verksamhet. Kursen hjälper dig att bli tryggare som scoutledare och du får kunskap om det lyssnande och stödjande ledarskapet.

Leda scouting Hjärnarp

Lördag och söndag, med möjlighet till övernattning. Lördag 20 Januari 10:00–18:30, drop-in med fika från 9:30. Söndag 21 Januari 9:00–14:30. Kursplats/lokal

Hjärnarps scoutgård, Åsbackavägen 42 Hjärnarp

Praktisk information

Kursen hålls under en helg, och närvaro båda dagarna enligt tider ovan krävs för godkänd kurs. De flesta aktiviteterna kommer att genomföras utomhus. Kursen riktar sig till dig som är minst 15 år, och det finns ingen övre åldersgräns! (Om du ännu inte fyllt 15 år men är aktiv som ledare finns vissa möjligheter till undantag, kontakta i så fall kursansvarig, se nedan.)

Övernattning kommer att ske i fasta vindskydd med möjlighet finns att övernatta i Scoutgården (golvförläggning) Lunch och fika lördag och söndag ingår givetvis också i deltagaravgiften, liksom boken "Ledaren - gör dig redo".

Mer, och detaljerad, information skickas ut till anmälda!

Kontakta mig om du undrar något

Fakta

Arrangör

Södra regionala utbildningsgruppen

Datum

20–21 jan 2024

Kostnad

Deltagaravgift 600 kr

Ansökan

Ansökan öppen 31 okt 2023 – 7 jan 2024

Ansök här

För dig som är

Utmanare 15-18 år

Rover 19-25 år

Ledare och kår