Kurs

Utbildarträff Södra regionen - Malmö

Välkommen till utbildarmöte den 29 november med Södra Regionala Utbildningsgruppen. Denna inbjudan är till både aktiva utbildare och den som vill börja utbilda, du som gått Utbildning för utbildare men inte börjat utbilda och för dig som har utbildat tidigare men haft en paus. Du som är intresserad av utbildningsfrågor för kårens eller Distriktets räkning är naturligtvis även välkommen

Utbildarträff Södra regionen - Malmö

Det har gått en tid sedan senaste träffen och mycket har hänt sedan dess. Pandemin har påverkat oss. Organisationsförändringar i distrikt och kårer samt också inom den regionala utbildningsgruppen. För att få fart på utbildningen och kompetensspridning är det därför dags att vi ses och utbyter åsikter och erfarenheter i syftet att stärka utbildningen inom regionen.

Tidigare har vi förmedla ganska så mycket visionära penseldrag om vart vi skall. Det är hög tid att bli mer handfasta i hur vi arbetar, vilket är kvällens team. Tänk på att allt handla om en dubbelriktad kommunikation för att vi skall få det att fungera och att Ledarutbilningen i den södra regionen har ett utbud av hög kvalite och brett utbut.

Var?

Kansliet Malmö, Södra Vallgatan 5, 211 40 Malmö

När?

29 november 2023

Mingel/fika från kl 18.15.

Programmet startar kl 18.30 och avslutas senast kl 21.30

Kvällens agenda?

Vi inleder med presentation av Södra regionala utbildningsgruppen och hur våra tankar har gått kring Södra regionens utbildningsfrågor.

Vi kommer att arbeta med openspace kring följande frågor

Vad vill du att Regionala utbildningsgruppen ska göra för vårt/mitt kursteam?

·Hur ska vi hålla flera kurser?

Vad vill din/andra kårer ha för sorters utbildningar?

Folkhögskolan ser över utbildarrollen och en kort redogörelse av status presentas.

Väl mött!

Vi hoppas att du och ditt team genom att närvara kan hjälpa till och förbättra arbetet samt innehållet i regionens utbildningar.

Södra regionala utbildningsgruppen

Kontakta mig om du undrar något

Fakta

Arrangör

Södra regionala utbildningsgruppen

Datum

29 nov 2023

Plats

Malmö, Sverige

Kostnad

Kostnadsfritt 0 kr

Ansökan

Ansökan öppen 28 sep–25 nov 2023

Ansök här

För dig som är

Rover 19-25 år

Ledare och kår