Scoutforum INSTÄLLT

Under Scoutforum dukar vi upp ett smörgåsbord av kittlande aktiviteter, inspirerande möten och givande program för ledare, funktionärer och utmanar/roverscouter från hela Sverige! Välkommen till Scoutforum – Scouternas festival!

Välkommen till natursköna Kopparbo i Dalarna!

INSTÄLLT Scoutforum 2023 - upplev enklare scouting INSTÄLLT

16-17 september får scoutledare från hela Sverige verktyg och inspiration för att göra scouting lite enklare. Unna dig en helg fylld av påfyllning och spännande möten!

Behöver du ny inspiration i ditt ledarskap, eller är ditt ledarteam ute efter en planeringshelg där allt är planerat? Är du en utmanare eller roverscout och vill lära känna scouter från hela Sverige? Kanske har du varit ledare i hela livet och vill ha lite påfyllning?

Anmäl dig nu!

Scoutforum 2023 ställs in

Tyvärr var vi inte tillräckligt många som kunde närvara på scoutforum denna gång. Vi har därför fattat beslut att ställa in Scoutforum 2023.

Vi hade sett fram emot att träffa er alla på Kopparbo för samtal, påfyllning och inspiration. Men efter en intensiv scoutsommar – med äventyr både på hemmaplan och andra sidan jordklotet – förstår vi att många istället har behov av en lugn höststart med tid för reflektion på hemmaplan.

För att begränsa den ekonomiska konsekvensen både för dig som deltagare och oss som organisation väljer vi därför att ställa in evenemanget redan nu.

Om du har utgifter för ditt planerade deltagande som inte kan avbokas/återbetalas, vänligen kontakta oss senast den 31 augusti på info@scouterna.se. Ange "Scoutforum23" i ämnesraden.

Vi hoppas att din höst kommer fyllas med fantastiska scoutäventyr på andra platser!

Scouthälsningar,

Arrangörsgruppen för Scoutforum 2023

Vi finns här för att svara på alla dina frågor!

Anton Karlsson

Projektkoordinator

Anton Karlsson

anton.karlsson@scouterna.se

0720762010

Edvin Dribe

Handläggare

Edvin Dribe

edvin.dribe@scouterna.se

0856843247