Dalarö Sjöscoutkår

I Scouterna får alla vara med som är 8 år och äldre. Tillsammans med dina kompisar och ledare är du på äventyr året om. Du får bland annat vara med om:

DAGSUTFLYKTER OCH ÖVERNATTNINGAR Vi övernattar i stuga eller tält. De lite äldre går på hajk. Roliga tävlingar, seglingar, kanotpaddlingar och vandringar är andra exempel.

SOMMARLÄGER Varje sommar bor vi i tält tillsammans med andra scouter, kanske scouter från andra länder är med.

MÖTEN I SCOUTLOKALEN Vi följer skolans terminer och träffas en gång i veckan. Våra möten har vi oftast vid gamla kommunalhuset eller i Vadviken och är ute för det allra mesta. I gamla kommunalhuset disponerar vi källaren och våra båtar och kanoter har vi i Vadviken. Sjukvård, matlagning över öppeneld, knopar, navigation och hantverk är en del av det vi lär oss.

Kontakta mig om du undrar något

Gå med i Dalarö Sjöscoutkår

I Scouterna hittar du både utmaningar och nya kompisar, oavsett var du bor eller hur gammal du är. Här kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen.

För att bli scout, fyll i intresseanmälan här nedanför så kontaktar scoutkåren dig.

Bli scout – Intresseanmälan

Personuppgiftshantering under GDPR

Vi vill att du ska känna dig trygg när du kontaktar oss. Därför vill vi berätta om vår hantering av personuppgifter och om dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om vår personuppgiftshantering

Information-personuppgiftshantering-Scoutnet.pdf (PDF 129 KB)

Adress

Linnevägen 10
137 70 Dalarö

Vi har sjöscouting!

För dig som är

Spårare 8-9 år

Upptäckare 10-12 år

Äventyrare 12-15 år

Utmanare 15-18 år