Hitta din scoutkår

Du har aldrig varit så nära ditt livs äventyr! Din första utmaning blir att hitta din närmaste scoutkår. I vissa kårer behöver du ställa dig i kö och i andra kan du börja direkt, kolla vad som gäller för din.

Sök på kartan

Hitta scoutkårer nära dig genom att söka och filtrera eller navigera på kartan.

Sök bland 1232 st. scoutkårer

Andra scoutorganisationer

Scouternas lokalföreningar kallas för scoutkårer. Alla scoutkårer är medlemmar i Scouterna, men några är också knutna till andra scoutorganisationer. Dessa är i dag Frälsningsarméns scouterEqumeniascoutKFUM ScoutNykterhetsrörelsen Scoutförbund och Salt Scout. Observera att idag finns ännu inte alla NSF-scoutkårer med på vår scoutkarta men det kommer inom kort. Tills dess, hör gärna av dig direkt till dem via deras respektive hemsida.

Raised by adventure

Det bästa som finns är äventyr. Inte bara för att det ger pirr i magen och tovor i håret. Men också för att det formar dig till den du är och kan bli.

Läs mer här

Vad kostar det?

Vi vill att alla ska kunna vara med i Scouterna. Därför försöker vi hålla nere kostnaderna så mycket som möjligt. Behöver du hjälp kan du få pengar från Scouternas stödfond.

Scouternas stödfond

Vill du bli ledare?

I Scouterna får unga ledare alltid ta plats. Ungt ledarskap är centralt för att vi ska bli världens bästa ungdomsrörelse. Vi leder för framtiden. Att som ung få ett ledaruppdrag i sin kår eller i en arbetsgrupp kan vara utmaningen som förändrar.

Mer om ledarskap

Starta egen scoutkår

Hittar du ingen scoutkår där du bor? Vi hjälper dig gärna att starta en egen och ny scoutkår. Var med och ge fler unga chansen att uppleva scouting.

Starta scoutkår