Var med och starta en ny scoutkår!

Här finns det plats för fler scouter, nu vill vi öppna upp en ny scoutkår!

 

Läs mer om våra nystartskårer här

Ulricehamn - var med och starta!

Scouting är friluftsliv – men också ledarskap, problemlösning, samarbete, personlig utveckling, samhällsengagemang och mycket mer. För att starta ny scouting här behövs intresserade vuxna som kan tänka sig att bli ideella scoutledare. För att bli scoutledare behöver du ha engagemang och vara en omtänksam vuxen – allt annat för att bedriva scouting lär du dig på vägen.

Vi kontaktar alla intresseanmälda och bjuder in till uppstartsmöte när vi har 3-5 personer som vill bli ledare. Därefter startar vi scoutverksamhet med alla barn och unga.

Bli Scout – Intresseanmälan

Personuppgiftshantering under GDPR

Vi vill att du ska känna dig trygg när du kontaktar oss. Därför vill vi berätta om vår hantering av personuppgifter och om dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om vår personuppgiftshantering

Information-personuppgiftshantering-Scoutnet.pdf (PDF 129 KB)

Adressinfo

BLI SCOUTLEDARE! I Scouterna får barn och unga från alla delar av samhället träffa nya kompisar, uppleva äventyr i naturen och engagera sig i vår omvärld. Var och en får chans att utvecklas i en trygg miljö där alla får vara sig själva. Som ledare har du en avgörande roll i att ge fler barn möjligheten till en meningsfull fritid. Vi kontaktar alla intresseanmälda och bjuder in till uppstartsmöte när vi har 3-5 personer som vill bli ledare. Därefter startar vi scoutverksamhet med alla barn och unga.

För dig som är

Spårare 8-9 år

Familjescouting