Vill du hjälpa till på årets viktigaste möte?

Den 18-20:e november anordnar Scouterna Demokratijamboree 2022 i Aula Magna på Stockholms Universitet. En demokratijamboree är dels Scouternas stämma och dels en helg då vi med ett fullspäckat program får möjlighet att diskutera, mötas, umgås och låta oss inspireras, samtidigt som vi värnar om vår demokrati och vår rätt att uttrycka vår åsikt.

Vi behöver din hjälp med genomförandet!

Visst vill du vara med och skapa innehåll och planera hur årets demokratijamboree ska genomföras? Vi söker just nu ideella till en rad olika funktioner i arrangemanget- från projektledning till att producera kommunikation, skapa programinnehåll eller att arbeta med den demokratiska processen. Eller kanske är du sugen på att vara demokratiinspiratör? Eller utbilda inom demokrati?

Vi söker även funktionärer som vill vara med på plats under själva genomförandet, till exempel som värdar/värdinnor, tekniker, boendekoordinator, frukostfixare, säkerhetsmedhjälpare, garderobiärer och annat. Mycket av det operativa kan ligga på exempelvis ett utmanarlag, en kår, avdelning eller liknande som vill hjälpa till tillsammans som grupp.

Vill du vara med?

Fyll i formuläret nedan och berätta vad just du vill bidra med, så kontaktar vi dig!

Vill du veta mer? Maila till: demokratijamboree@scouterna.se

Intresseanmälan

Till exempel kommunikation, digital produktion, projektledning, eventkoordinering, demokratifrågor, teknik, vote-it eller annat (inget av exemplen är ett krav, men det är bra för oss att veta din kompetens för att hitta en lämplig grupp åt dig)