Utforska drömmen om en hållbar värld!

Jamboree22 är mötesplatsen för alla svenska scouter – scouternas egen festival! Jamboree22 är ett stort, nationellt läger där vi samlar hela den svenska scoutrörelsen och inbjudna gäster, både från Sverige och internationellt. Tillsammans utvecklar vi oss själva, varandra och världen.

Vi ses 30 juli till 6 augusti 2022 i Norra Åsum!

Vad är Jamboree22?

På en jamboree träffar vi nya och gamla kompisar, vi skapar minnen som vi bär med oss hela livet, vi är uppe hela nätterna och skrattar i våra tält, vi äter glass på ett kafé och vi är med om helt nya upplevelser som vi aldrig tidigare drömt om.

Vi vill att allt detta och mycket mer ska hända på Jamboree22. Vi drömmer om ett läger där alla ska kunna känna sig hemma och samtidigt hitta nya spännande tankar och idéer om vad scouting kan vara. På Jamboree22 välkomnar vi alla in i scoutings underbara gemenskap – både för oss som är scouter sedan tidigare och för oss där jamboreen blir vår första scoutupplevelse.

Drömmen om en hållbar värld

Vi scouter vill göra världen bättre och under Jamboree22 drömmer vi om en bättre värld som är hållbar. Hållbarhet både för vår värld som för oss som lever i den. En hållbar värld, där tusentals barn och unga får förverkliga sina drömmar!

Drömmen kommer att genomsyra hela lägerupplevelsen - från morgon till kväll, från mat till program.

Snabbinfo om Jamboree22

VAR
Norra Åsum utanför Kristianstad

NÄR
lördag 30 juli – lördag 6 augusti 2022

VEM
Alla är välkomna! För åldersgrupperna 10-18 år, upptäckare, äventyrare och utmanare, finns också ett anpassat dagsprogram.

KOSTNAD
Avgiften för Jamboree22 är för deltagare 2950:- och för ledare 2700:-. Lokala scoutkårer kan sätta en högre eller lägre avgift för sina scouter. Avgiften för kortvecka Jamboree22 är för deltagare 1550:- och för ledare 1445:-. Läs mer om avgifter på sidorna Deltagare och Grupper.

ANMÄLAN
Anmälan är öppen, klicka på länken här:

Gå till anmälan

Deltagare

Vill du som scout eller deltagare veta mer om Jamboree22? Tryck på knappen här nedanför och se vad som kommer hända nästa sommar!

Grupper

Här hittar du mer information som är bra för grupper som åker tillsammans till Jamboree22.

International Guests

Press the button below to get more information specifically aimed at our international guests at Jamboree22.

Vi vill att alla ska känna till Jamboree22!

Inspirera fler!

Det finns en stor samling material för att inspirera scouter, grupper, föräldrar eller andra att ta del av Jamboree22s fantastiska möjligheter. Allting finns att ladda ner från en och samma sida och mer material kommer snart att laddas upp!

Du hittar allt inspirerande material här

Jamboree22 genomförs i samarbete med: