Praktisk information för funktionärer

Här finner du som funktionär information om transporter, boende, mat och mycket annat!

Zzz.... Var vill du drömma om en hållbar värld?

Funktionärsbyn

Vill du bo med ditt nya gäng, roverlaget eller varför inte sätta upp tältet och lära känna grannarna under veckan? Till funktionärsbyn är alla funktionärer varmt välkomna!

Obs! Du måste ha med eget tält, eller bestämma med vem/vilka du ska dela tält med. Har du inget tält? Kontakta isåfall din kontaktperson på Jamboree22.

Bo med kåren

Har ditt barn varit tydlig med att det är dags för dig att testa dina egna vingar nu? Eller vill du testa på att arrangera stora scenevenemang men ändå hinna med kvällsreflektionen med dina äventyrarscouter?

Hos oss får du testa dina vingar under dagarna men ändå bo hos kåren på byn - det bästa av två världar! Psssst. du får självklart käka i funkmatsalen trots att du bor på byn!

Bo i husvagn

Du har även möjlighet att bo i medhavd husvagn/husbil. Observera att majoriteten av våra husvagnsplatser är utan el. Ifall du vill bo i husvagn uppger du det i anmälan.

Res till en vecka fylld av äventyr & kompisar!

Kollektivt

Vi uppmanar i första hand till kollektivt resande. Lokalbussen stannar ett stenkast från lägerfältet. Boka din Resplus-biljett till Norra Åsum Wendeskolan.

Samåkning

Ifall du inte har möjlighet att ta dig till fältet kollektivt uppmanar vi till samåkning. Kanske känner du en scout från grannkåren som ska åka till Jamboree22 samtidigt som dig?

Egen bil

I de fall transport inte kan lösas genom att åka kollektivt eller samåka är det möjligt att åka själv i egen bil till Jamboree22. Det kommer finnas parkeringsmöjligheter i anslutning till fältet.

Funktionärsmaten

Alla funktionärer äter färdiglagad mat i funktionärsmatsalen. Menyn kommer vara varierad och växtbaserat protein kommer varvas med animaliskt.

Självklart tillgodoser vi alla specialkostbehov. Och nej, hög kaffekonsumption är inte något du behöver uppge som specialkost. Kaffe och te kommer finnas tillgängligt dygnet runt!

Lägis

Jamboree22 har ett eget dagis dit funktionärers barn är välkomna!

En dag som funktionär

Vad innebär det egentligen att vara funktionär på ett jamboree?

FAQ om boende, mat och transport

Vi har begränsat med elplatser. De kommer i första hand gå till de som av medicinska skäl har behov av el. I andra hand tilldelas de funktionärer som är längst på området en elplats.

Du som av medicinska skäl har behov av el anmäler detta i din anmälan. Efter en bedömning kommer du tilldelas en elplats.

Ja! På området kommer det finnas både vattentoaletter och dushar.

Ja! Om ni kommer samtidigt är det bara att slå upp tältet bredvid de du vill bo med. Om ni kommer vid olika tidpunkter är det möjligt för den som kommer först att ”paxa” tältplatser åt er.

I första hand uppmanar vi dig att kontakta din kontaktperson på Jamboree22. Din kontaktperson kommer kontakta dig i slutet av maj eller början av juni. Oftast finns det platser kvar i ett av dina närmsta kollegors tält och gör det inte det så finner vi självklart en annan lösning.

Du kan även kolla med din scoutkår/en närliggande scoutkår om de har möjlighet att låna ut ett tält.