Unga som vill göra världen bättre

På denna sida kan du läsa om hur du och dina kompisar kan vara med och påverka Jamboree22 före och under lägret. Tillsammans kommer vi skapa ett magiskt läger fyllt av äventyr och kompisar!

En jamboree ska kännas i hela kroppen! Från yttersta hårstrå på huvudet till tårna längst ned ska det kännas helt fantastiskt! För att det ska kunna göra det så behöver vi vara många, vi behöver ha roligt, vi behöver lära oss nya saker och vi behöver skapa en bättre värld tillsammans. Syftet med vår verksamhet är att bidra till unga människors utveckling och för att lyckas med det måste unga få verkligt ansvar och delaktighet, både i förberedelserna och genomförandet av jamboreen.

Vill du påverka hur Jamboree22 blir?

Gå med i vår Jamboreepanel!

Vi vill veta vad barn och unga tänker om planeringen inför Jamboree22. Därför startar vi nu Jamboreepanelen där vi samlar scoutavdelningar runt om i Sverige som får berätta vad de tycker!

Målgruppen är upptäckar-, äventyrar- och utmanaravdelningar. Vi hoppas få input från många scouter spridda över hela landet. För att vara med kan ni fylla i vårt formulär så återkommer vi med mer information.

Sök till jamboreepanelen