Glad deltagare leker i höt tillsammans med sina vänner

Förbered er för en vecka fylld av spännande program!

Under Jamboree22 kommer patrullen besöka de fyra världarna Bling, Aero, Brigg och Metro!

Här finns information om vad patrullen kan/bör förbereda för att få en så bra programupplevelse som möjligt!

Upptäckarna

Under en alldeles speciell dag under Jamboree22 kommer varje patrull kunna utmärka sig med en av er specialdesignad patrullflagga.  

Det är upp till er i patrullen om ni vill göra er redo och tillverka er flagga innan lägret eller om ni vill göra den på plats på fältet. Det kommer finnas möjlighet och tid att designa den under lägrets början, om man vill göra sin flagga på plats är det viktigt att komma ihåg att ta med eget flagg-material.

Tips för flaggan:  

  Äventyrarna

  Patrulltillhörighet: 
  Ta gärna med en patrullflagga för att kunna visa vilken patrull ni tillhör. Om ni vill och har möjlighet får ni gärna göra patrulltröjor eller något annat för att visa vilken patrull ni tillhör. 

  Programmet: 
  Till en av veckans programpunkter kommer varje patrull behöva en farkost som ska transportera patrullen genom aktiviteten. Farkosten får vara maximalt 21x21x29 cm (det ska alltså få plats inom ett A4 papper) och ha en plats där farkosten kan kopplas på ett uppsatt snöre. Karbinhake eller liknande rekommenderas. Farkosten kan vara skapad för att transporteras på land, vatten eller i luften. 

  Frivilligt: 
  Under en aktivitet för äventyrarscouterna kommer skapandet vara i fokus. Under aktiviteten kommer allt material som patrullerna behöver finnas på plats. Vi ser dock en möjlighet för aktiviteten att få mer variation med stöd från scoutkårerna. Har er scoutkår överblivet material som ni inte använder kan det vara ett fantastiskt tillägg till aktiviteten. 

   Har ni mycket material eller frågor om material får ni gärna höra av er till anton.nilsson@scouterna.se så kan vi planera för det på bästa sätt. 

   Utmanarna

   För att som Utmanarpatrull klara sig igenom de olika programaktiviteterna behöver patrullen packa med sig en patrullpåse, se packlista nedan. Denna påse hjälper er på lägret när ni reser genom tid och rum för att besöka andra världar än denna. Är det något på listan ni saknar, bli kreativa och försök hitta något annat likvärdigt som kan hjälpa er eller kan ni skapa det själva?! 

   Patrullpåsen ska innehålla: