Taggade funktionärer väntar ivrigt på ankommande deltagare på jamboree17
Fotograf: Max sahlström

Sänkt funktionärsavgift för ett ännu bättre läger

Jamboree22 sänker funktionärsavgiften med 500 kr för alla funktionärer, både de som redan anmält sig och de som anmäler sig framåt.

Skapa drömmen med oss – anmäl dig som funktionär redan idag!

Anmäl dig som funktionär

Jamboree22 satsar på funktionärerna – anmäl dig som funktionär med sänkt avgift

Publicerat 20220526

För att möjliggöra att fler kan åka som funktionärer, och för att uttrycka ett varmt tack till de som redan anmält sig väljer vi nu att sänka funktionärsavgiften med 500 kr.

För att ge deltagarna en fantastisk jamboreeupplevelse är alla viktiga, patrullkompisarna, ledarna och inte minst Jamboree22's lägerfunktionärer som bemannar allt från det gemensamma programmet till caféerna på hubbarna.

Idag har vi över 500 anmälda funktionärer, och får vi in ett gäng till är vi övertygade att vi kan skapa ett ännu bättre läger för deltagarna. Inte minst med stöd av det stora antalet ledare på plats kan vi dessutom skapa bra förutsättningar för ett hållbart engagemang bland alla vuxna.

Nu sänker vi avgiften med 500 kr för att tacka alla funktionärer som redan anmält sig, och möjliggör samtidigt en funktionärsupplevelse för fler!

Funktionärsanmälan kommer hålla öppet så länge vi har plats för fler, men ju tidigare du anmäler dig desto större chans att vi kan tillgodose ditt önskemål på placering.