JamboreeSoffan

Soffan är Jamboree22s egna nyhetsprogram. Det innehåller dagsaktuella reportage och intervjuer direkt från Jamboree22. Under veckan fick vi besök av jamboreechefer, magiker, musiker, Kungen, och deltagare så klart! Dessutom fick vi se inslag från alla olika delar av Jamboree22.

Nedan hittar ni alla avsnitt från Soffan som sändes live från Boulevarden på Jamboree22 under lägerveckan.

Tack för att ni tittat!

Albin Haglund sitter i Soffan studion på Jamboree22

Se alla avsnitten av Soffan

Soffan-studion var placerad mitt på Boulevarden, lägrets centrum, på Jamboree22. Avsnitten spelades in live varje dag under veckan.

Fredag - 5 augusti

H.M. Konungen gästar Soffan, kören Star for Life och Frans sjunger live, och så testar Soffan lägerbål!

Torsdag - 4 august

Soffan goes international! Dagens avsnitt gästas av deltagarna Johanna och Oliver som åker till WSJ 2023 i Sydkorea, Soffan Testar Kristianstad, och så får vi höra från några av jamboreens riktiga hjältar.

Onsdag - 3 augusti

Det är karneval på lägret, Tove och Emma stödtolkar lägerlåten live i Soffan, Soffan Testar soffor, Oskar Arleon har hittat fler tävlingssugna scouter på fältet, och så får vi besök av Sveriges kulturminister Jeanette Gustafsdotter.

Tisdag - 2 augusti

Jamboreecheferna Martin Björgell och Elin Jungevi gästar Soffan, tävling med Oskar Arleon, Soffan Testar programvärlden Aero, och så blir det massa ketchup.

Måndag - 1 augusti

Oscar Stembridge spelar musik i Soffan, Soffan Testar shoppen och behind the scenes intervju med Stefan Odelberg.

Söndag - Invigningen