Södra Sverige

I natursköna Skåne och Blekinge finns många av våra mest välbesökta lägerplatser för både konferensgäster som vill bo bekvämt i stuga till storläger för scouter som bor i tält.

Lägerplatser i södra Sverige

Alla lägerplatser i södra Sverige drivs lokalt av scoutdistrikt, stiftelser, en kår eller någon av våra scoutorganisationer. Du kontaktar respektive lägerplats direkt om du vill göra en bokning.

Göransborg

Mitt i Skåne ligger friluftsgården Göransborg bland löv- och barrskog, ängsmark, mossar och sjöar. En unik byggnad med spännande planlösning och inomhusboende för 64 personer.

Läs mer och boka här

Hörrs Nygård

Hörrs Nygård är ett av Skånes största permanenta lägerområde med inomhusboende för ca 80 personer och möjlighet för 3000 personer att genomföra tältläger.

Läs mer och boka här

Sjöröd

Sjöröd ligger mitt i det natursköna Österlen, cirka tio kilometer nordväst om Simrishamn. Det finns stugor för såväl konferensgäster och scoutpatrullen, samt lägerängar för storläger.

Läs mer och boka här

Fosiestugan i Dörröd

Fosie Scoutkår i Malmö har en stuga på Romeleåsen med ca 40 000 kvm mark, varav knappt hälften är ängsmark, lämplig som lägerplats. Ni kan bo i stuga, vindskydd och tälta.

Läs mer och boka här