Arrangemangsledare - Nordic Adventure Race - Scouternas arrangemang

Vill du engagera dig nationellt? Bli arrangemangsledare för Nordic Adventure Race!

Nordic Adventure Race (NAR) är ett arrangemang som är ett samarbete mellan de nordiska länderna. NAR hålls vartannat år i något av de nordiska länderna. NAR är en mer tävlingsinriktad hajk i internationella patruller. Som arrangemangsledare ansvarar du för att den svenska gruppen både innan, under och efter själva resan. 

Senast hölls NAR i slutet av juni när det var på Färöarna 2022 och vi tror att det blir ungefär samma tidsperiod igen. Just nu inväntar vi mer information från Danmark som är värdland. Vårt mål är att ha ett team klart innan vi har all information för att inte tappa fart.

Varje år anordnar Scouterna flera arrangemang som är öppna för alla Sveriges scouter. Arrangemangen riktar sig till scouter från äventyrarålder som söker äventyr och upplevelser utanför sin kårverksamhet. Vi genomför resor, utmaningar, aktiviteter och äventyr  som är utöver den dagliga scoutverksamheten.
Våra nationella arrangemang är bland annat Explorer Belt, Upplev, Mullfjällets familjeveckor, Nordic Adventure Race, Blå Hajken, World Scout Moot, Roverway med flera.

Du behöver inte ha varit arrangemangsledare tidigare, men vi ser gärna att du har någon tidigare erfarenhet av att vara ledare. Vi söker personer med olika erfarenheter och kompetenser för att komplettera varandra i teamen.

Du kan söka som enskild person, och så teamar vi ihop dig med andra sökanden. Eller så kan du och några vänner söka som team, ange då i din ansökan vilka du vill söka tillsammans med. 

 

frågor: maria.fhaner@scouterna.se 

Är det något för dig?

Sök tjänsten här