E-tjänster söker fler medlemmar

Vill du engagera dig nationellt i Scouterna?

Är du den vi söker till E-tjänstgruppen?

Vill du göra det enklare och roligare att vara scout, ledare och kårfunktionär genom att skapa fler och bättre digitala verktyg? Tycker du att datorer, design, eller projektledning är något du vill ägna mer tid åt?

Då är arbetsgruppen för Scouternas e-tjänster något för dig! Gruppen ansvarar för planering, utveckling, och support av vissa av de digitala verktyg som Scouterna tillhandahåller till kårer och medlemmar.

 

Scouternas E-tjänstgrupp har tidigare utvecklat och utvecklar följande tjänster på ideell basis:

  • Google-Scoutnet sync
  • Microsoft-Scoutnet sync
  • ScoutID
  • Skojjt
  • Och mycket annat!

 

Nu söker vi dig som vill jobba med e-tjänster, du som kan programmera och vill vara med och utveckla nuvarande och nya e-tjänster!

Vi söker även dig som tycker det är roligt att hjälpa andra och ge support.

Gruppen arbetar nationellt vilket gör att det inte spelar någon roll var i landet du bor och att en del resor förekommer. Scouterna står för alla kostnader i samband med aktiviteter och resor. Ditt engagemang och din tid är allt som behövs! 

 

Ansökan och kontaktuppgifter

Låter uppdraget intressant för dig? Varmt välkommen med din intresseanmälan (inget CV behövs)! Sista ansökningsdag är 30 november 2023, men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan direkt.

Har du frågor om uppdraget eller andra möjligheter att engagera dig ideellt är du varmt välkommen att kontakta Carl Bjelksjö (IT-projektledare) på carl.bjelksjo@scouterna.se

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

Är det något för dig?

Sök tjänsten här