Jamboree22- Restaurangchef grodden Boulevarden

Om Boulevarden 

Mitt på lägerområdet kommer det finnas en Boulevard, ett område där alla åldrar möts, där finns Restaurang Grodden, aktiviteter och externa utställare. 

På Boulevardens träffar scouterna nya kompisar. Där finns fika i överflöd och skratten hörs över hela lägret. Boulevarden är en plats scouter och ledare besöker för att drömma sig bort från det vanliga lägerlivet. När de behöver pusta ut, vila eller ha roligt en stund, då kommer de till Boulevarden. 

Om funktionen Hubb 

Utöver boulevarden så kommer varje åldersgrupp under Jamboree22 ha en egen hubb att umgås i. 

Vi i funktionen Hubb är ett engagerat och kul gäng med olika kompetenser, en varierad ålder och bor i olika delar av Sverige. Vi letar efter dig som kan komplettera oss med fler erfarenheter, kompetenser och perspektiv! 

Om uppdraget 

Till Boulevarden söker vi nu en restaurangchef till restaurang grodden.  

Grodden kommer att sälja mat som tillagats i jamboreens centralkök. På grodden finns också möjlighet att tillreda smörgåsar, sallader och liknande. Restaurangen kommer ha ca 250 sittplatser och beräknas servera 1000 portioner om dagen, lunch och middag. Caféförsäljning för besökare, ledare, samt alla deltagare på äventyrarhubben finns också i och runt Grodden. 

Grodden står för tillverkningen av smörgåsar och liknande till jamboreens 3 andra cafeer.  

Du kommer att ansluta till en välfungerande planeringsgrupp för Boulevarden som har påbörjat planeringsarbetet och satt ramar. Du ser till att restaurangen följer lägrets vision och tema, och kommer att vara delaktig i rekrytering och arbetsledning av lägerfunktionärer tillsammans med dina kollegor i planeringsgruppen. 

Vi planerar tillsammans genom fysiska möten, telefon och Teams. 

Om dig 

Vi söker dig som: 

  • Vill ha ansvar för att skapa en innehållsrik mötesplats på lägrets mittpunkt – Boulevarden. 
  • Är lösningsfokuserad och tycker om att arbeta med människor. 
  • Har eller vill ha erfarenhet av att arbeta med mat och servering. 

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet från Scouterna för att söka denna roll. Däremot behöver du dela Scouternas värderingar och värdegrund. 

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till funktionen. För oss är det viktigt med personer som kompletterar varandra och som fungerar bra som team. 

Vid urval kommer stor vikt läggas på personliga egenskaper och lämplighet. 

Ansökan och kontaktuppgifter 

Välkommen med din intresseanmälan. Rekrytering och tillsättning sker fortlöpande. 

Har du frågor om Jamboree22 hittar du mer information på www.scouterna.se/jamboree. Har du frågor om uppdraget kontakta: 

Cajsa Fransson eller Emma Stridsberg, sektionsansvariga Boulevarden 

Är det något för dig?

Sök tjänsten här