Utvecklingskonsulent Stockholm

Vår medlemsutvecklingsavdelning jobbar med att se till att vi blir fler scouter. Genom att stötta våra kårer med rekrytering av barn, unga och vuxna eller att hjälpa kårerna att rekrytera själva ser vi till att ge fler möjligheten att bli scouter. Utvecklings- och inspirationsarbete är vår vardag och vi jobbar också med processledning och genomför kompetensutveckling för våra ideella medlemmar. Vi söker nu en utvecklingskonsulent.

Du kommer bland annat att ansvara för:

  Tjänsten utgår från Stockholm. Varje vecka kommer du besöka olika scoutkårer i främst mellersta och norra delarna av landet, men även i andra delar av landet. Besöken genomförs främst på kvällar och helger. Detta är en mycket operativ tjänst, med fokus på att arbeta uppsökande och proaktivt, i nära samarbete med såväl anställda som ideella. Jobbet innebär stor frihet och eget ansvar att planera sitt uppdrag. Räkna med att det kan innebära många resor och övernattningar på annan ort.

  Vi söker dig som…

  För att göra ett bra jobb hos oss och för att trivas i gänget tror vi att du har:

   Det spelar också stor roll vem du är och det är viktigt att du trivs och är van vid ett högt tempo och varierande arbetsuppgifter med skiftande ansvar och karaktär. Men viktigast är ändå att du smittar alla med din positiva energi och ditt glada humör! Du behöver ha lätt att skapa kontakt och goda relationer och tycka om att prata inför andra. Dessutom har du ett starkt personligt ledarskap och eget driv som gör att du löser problem när de uppstår och arbetar för att nå uppsatta mål.

   Scouterna är en värderingsstyrd organisation och självklart delar du våra värderingar och vision (läs mer om dessa på www.scouterna.se).

   Om tjänsten:

   Tjänsten är en 3-årig visstidsanställning med goda förutsättningar till förlängning. 6 månaders prövotid tillämpas. Tillträde sker i så snart som möjligt.

   Arbetsgivaren är Scouterna med placeringsort i Stockholm och med uppdragsområde främst i mellersta och norra Sverige, men även resterande delar av landet. Scouterna omfattas av kollektivavtal mellan Fremia och Unionen. Vi eftersträvar mångfald och ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Meriterande är om du kan ett eller flera språk än svenska och engelska.

   Din ansökan:

   Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och sista ansökningsdag är 19 februari. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansökan ska innehålla CV och personligt brev. Vi uppskattar att du döper dokumenten med för- och efternamn samt laddar upp dem i PDF-format.

   Eventuella frågor om tjänsten ställer du till:

   Måns Rangmar på 0766-23 25 06 eller mans.rangmar@scouterna.se (regional utvecklingschef Stockholm)

   Sassa Orebring på 076-853 94 52 eller sassa.orebring@scouterna.se (facklig representant Unionen)

    

   Är det något för dig?

   Sök tjänsten här