Hajk

Scouternas västra regionala kansli

Scouternas västra regionala kansli finns i Göteborg.  Kansliet jobbar för att stärka scouting regionalt och stöttar scoutkårerna i Göteborgs, Skaraborgs, Västbodals, Västgöta Södra, Hallands, Norra Smålands och Nord Östra Götalands scoutdistrikt. På kansliet finns även personal som jobbar med scouting internationellt. Kansliet delar lokaler med Göteborgs scoutdistrikt på Scouternas hus i Göteborg. Här finns mötesrum, kontorsplatser att låna och trevliga fikarum. Just nu är kontoret stängt på grund av pandemirestriktioner men snart öppnar vi. Varmt välkommen då!

Kontakta er utvecklingskonsulent!

Utvecklingskonsulenterna är redo att stötta er

Ta chansen att boosta verksamheten med inspiration, tips och stödinsatser från oss som jobbar med kårstöd. Det blir en väl investerad tid som inspirerar och ger er goda förutsättningar att fortsätta verka för barn och ungas utveckling inom scouting. Inriktningen på besöket bestäms tillsammans  för att möta era behov och utmaningar. Vi skräddarsyr upplägg efter era behov för att stötta utvecklingsarbetet i scoutkåren, så hör av er!

Regional utvecklingschef

Malin Wallén

malin.wallen@scouterna.se

0766232527

Malin är Scouternas regionala utvecklingschef på Västra kansliet i Göteborg.

Utvecklingskonsulent

Adam Lundberg

adam.lundberg@scouterna.se

0720-77 37 37

Adam arbetar som utvecklingskonsulent i östra regionen med fokus på medlemsrekrytering och verksamhetsutveckling i scoutkårer och scoutdistrikt.

Internationell sekreterare |International secretary

Mio Kuschick

mio.kuschick@scouterna.se

0855506501

Mio jobbar som Internationell sekreterare, leder Internationella gruppen samt är projektledare för Scouternas arbete med Globala målen för en hållbar utveckling.