Foto: Anton Nilsson

Wonkwang 1 augusti

Information om mat och schema i Wonkwang för den 1 augusti.

Mat

Frukost

Samma frukosttider som 31 juli

  • Grupp 1: 07:40–08:30
  • Grupp 2: 07:40–08:30
  • Grupp 3: 08:00–09:00
  • Grupp 4: 08:00–09:00

Har du glömt vilken grupp ni tillhör? Kika här.

Lunch

Mellan klockan 13:00-15:00 serveras "packed lunch" i matsalen. En ledare hämtar ut för hela avdelningen, det inte individuell utlämning av lunch. Tyvärr har det inte varit möjligt att få fram specialkost med så kort varsel. För veg och specialkost löser ni som avdelning lunchen själva, restauranger finns på gångavstånd. Lunchbudget på 10 000 won gäller.

Middag

Middag löser respektive avdelning själva, det finns restauranger på gångavstånd. Ordinarie budget på 15 000 Won gäller.

Program

Under vår extradag på Wonkwang, ta chansen att vila och göra exakt det du känner för! Vill du helst ligga i skuggan och lyssna på musik, gå på en av workshopen du missade igår eller låna material för att göra några av spontanaktiviteterna som finns? Beskrivning för spontanaktiviteter finns i den här filen, du känner igen delar av det från gårdagens program! Tid och plats för schemalagda aktiviteter hittar du lite längre ner.

Utöver förslagen ovan är det också ett bra tillfälle ta lite reflektionstid tillsammans i patrullen, exempelvis i botaniska trädgården. Och visste ni att det finns fler kaféer i området förutom Café Bluepot vid infodisken? Sök på kaféer i Naver Map så ser ni att det finns ett flertal att välja på, bara några minuters promenad bort. Precis som alla andra dagar ska vi vara på våra rum 23:30.

Hur bestäms det att WSJ ska hållas i Sydkorea?

Teo Elmfeldt (ledamot i Scouternas styrelse) lär dig mer Scouternas demokratiska system inom Sverige och i världen.

Det blir en workshop där du aktivt kommer få utforska de demokratiska delarna av scoutrörelsen och lära dig mer internationell scouting.

Plats: Rum 104 i byggnad 56
Tider
10:00-10:40, 13:00-13:40, 15:00-15:40

Föreläsning: Norr om gränsen

Svenska kontingentens Head of Contingent Erik Sillén berättar om och visar bilder från sin resa till Nordkorea han gjorde som svensk turist. Erik berättar om allt från de iscensatta dansuppvisningar på gatan och spökhotellet till hur en av turistvännerna satte hela gruppen i fara.

Plats: Auditorium i byggnad 24 (Student Union)
Tider: 10:00-11:00

Kontingentsutmaningen – poängjakt

Nu är det dags att spänna skorna och rätta till scoutscarfen eftersom nu är det dags att utmana hela kontingenten. Poängjakten är er chans att möta fler patruller och komma närmare er egen. Försök att samla ihop mer än 600 poäng!

Bio: Sweet & Sour

Inget passar väl bättre än en klassisk koreansk rom-com nu när vi i Korea? Slå dig ner i auditoriumet med AC och häng med in i romcomdramat!
Koreanskt tal, Svensk text. 1 h 41 min.
Plats: Auditorium i byggnad 24 (Student Union)
Tid: 13:00 och 15:00

Inresa till lägret

Information om hur vi kommer till jamboreen, och hur du checkar in.

Praktisk info Wonkwang

Här hittar du praktisk information om boendet och rutiner på Wonkwang.

Den stora resehandboken

Det är många saker som ska fixas och hållas reda på innan vår gemensamma resa till Sydkorea tar sitt avstamp. Och snart är vi där! På den här sidan har vi samlat bra länkar med praktiska detaljer att ha koll på för dig som ledare och IST.