ScoutSnack2023

Under hösten kommer Scouterna att återuppta formatet ScoutSnack som är digitala inspirationsträffar dit scoutledare, kår- och distriktsaktiva och andra intresserade från hela landet är välkomna. Syftet med ScoutSnack är att ledare från olika kårer ska få en möjlighet att få information och inspiration om olika teman.

Anmäl dig till ScoutSnack 18/12

Datum 2023

Höstens tre datum och ämnen är som följer: 

Lyft kårens verksamhet - tisdag 7 november 18:30-20:00

Är du redo att levla upp scoutkårens verksamhet? Missa inte våra satsningar som ger dig en rejäl skjuts på vägen! Häng på så berättar vi mer om hållbar scoutkår, Scouternas programrevidering och insikter från vår pågående strategiprocess!

Nästa steg i din scoutkarriär - onsdag 22 november 18:30-20:00 

22 november berättar vi om ditt nästa scoutäventyr på nationell nivå. Ta chansen att träffa och ställa frågor till framtida kollegor inom bl.a. arrangemag, program eller kanske internationella konferenser? 

 

Roligare scoutmöten - måndag 18 december 18:30-20:00

Vårboosta scoutprogrammet ScoutSnack!
18 dec kl.18.30 får du träffa andra scoutledare digitalt och fylla på med ny energi inför vårterminen. Du får bland annat vara med och forma framtidens scoutprogram med Scouternas programgrupp.

Anmäl dig (så bjuder vi på en påminnelse!)

Genom att anmäla dig får du en påminnelse inför mötet. Passa på att anmäla dig redan idag!

Tänk på att..

Alla träffarna startar 18:30 med drop-in från kl 18:25.Vi håller på fram till klockan 20.

Att vara med är kostnadsfritt. Är ni flera som träffas på samma ställe för att vara med under kvällen behöver ni ändå anmäla er var för sig, så vi kan veta exakt deltagarantal och kan skicka ut eventuella presentationer till var och en.

Frågor?

Anton Karlsson

Projektkoordinator

Anton Karlsson

anton.karlsson@scouterna.se

Anton jobbar som projektkoordinator på Scouternas utvecklingsavdelning.