Upplev en virtuell jamboree hemifrån

Varje år den tredje helgen i oktober inträffar JOTA-JOTI – en virtuell jamboree, ett stort läger, som sker över internet eller via radiosignaler. Missa inte chansen att möta scouter från hela världen utan att du behöver röra dig en millimeter utanför scoutstugan eller hemmet. I år inträffar JOTA-JOTI 14-16 oktober.

JOTA-JOTI är världens största digitala och radio-evenemang för scouter som främjar vänskap och globalt medborgarskap över hela världen. JOTA-JOTI är en digitial jamboree och du kan välja att göra: 

  • Jamboree On The Air (JOTA) - via radio och/eller
  • Jamboree On The Internet (JOTI) - över internet

JOTA-JOTI är ett av the World Organization of the Scout Movements’ (WOSMs) officiella arrangemang. Klicka på knappen nedan för att läsa mer på WOSMs hemsida.

Det roligaste med JOTA-JOTI är att få träffa alla nya kompisar digitalt!”

Alvina

Snabbinfo om JOTA-JOTI

VAR?
Du kan vara precis vart du vill, så länge du har en internetuppkoppling.  Antingen i scoutstugan, hemma med kompisar eller på ett arrangemang tillsammans andra kårer.

UTRUSTNING?
Du kan koppla upp dig via dator, mobil eller surfingplatta.

NÄR?
Fredag den 14 oktober till söndag 16 oktober 2022. Du kan delta allt från några timmar till hela helgen. Tänk på att du träffar olika scoutkompisar från olika länder beroende på när på dygnet du deltar.

FÖR VEM?
Alla är välkomna från äventyrare och uppåt.

KOSTNAD?
JOTA-JOTI har ingen anmälningsavgift.

ANMÄLAN
Kåren anmäler sig här.

SCOUTLINK
Scoutlink är den officiella JOTA-JOTI chatten och Minecraft-servern

Läs mer här

st

Över 2 miljoner scouter deltog i JOTA-JOTI förra året. Hur många blir det i år?

Glöm inte att anmäla dig

Missa inte att anmäla dig och din kår till den JOTA-JOTI station ni vill besöka. De svenska koordinatorerna för JOTA-JOTI kommer att få kontaktuppgifter till alla svenska kårer som har anmält sig, och de kommer att skicka ut det nordiska pusslet till föranmälda stationer via e-post.

Anmäl dig idag!

Vill du veta mer?

Besök då gärna den svenska JOTI-JOTI-sidan. Här hittar du mer information, program och kontaktuppgifter.

JOTA-JOTI i Sverige